OEM lisanslı sisteme uygun Windows sürümü

aRaSs

Kilopat
Yer
Malatya
Daha fazla  
İyi geceler arkadaşlar. Elime Packard Bell bir laptop geçti . Kendisi orijinal Win 8 ile satın alınmış . Ben Win8.1 pro kurunca Oem etkinleştirme yapmadı . İlla Win 8 single language kurup Win8.1 e yükseltmem mi lazım ? Varsa elinizde Windows 8.1 single language 64 Bit link i alabilir miyim ?

Buradan indireceğin program ile Windows 8.1 SL indirebilirsin. Sistem üzerinae daha önce hangi sistem kurulu ise onun kurulması gerekiyor. Farklı bir sistem kurar isen etkinleştirme olmaz.

İyi geceler arkadaşlar. Elime Packard Bell bir laptop geçti . Kendisi orijinal Win 8 ile satın alınmış . Ben Win8.1 pro kurunca Oem etkinleştirme yapmadı . İlla Win 8 single language kurup Win8.1 e yükseltmem mi lazım ? Varsa elinizde Windows 8.1 single language 64 Bit link i alabilir miyim ?
Windows 8.1 için yükleme medyası oluşturma - Windows Yardım
Linkteki açıklamaları takip ederek lisansına uygun kurulum medyasını elde edebilirsin.
Lisansın Windows 8.1 olduğuna emin misin? Lisans Windows 8 lisansı ise sorun çıkabilir.

Win8.1 i kurmayı denedim kurulumda lisans anahtarını kabul etmedi açılıncada etkinleştirmez diye format atmadım . Mecburen Win8 kurup 8.1 e güncellemem gerecek sanırım .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı