OEM marka RAM alınır mı?

AXSENS

Hectopat
Makaleler
1
Aynı konuyu gördüm. Geçen senenin konusu olduğu için yenisini açıyım dedim.

OEM marka RAM alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O konuya da yazmışım. OEM marka değil. Original Equipment Manufacturer yani orijinal donanım üreticisi diyebileceğimiz şeyin kısaltması. Çoğu zaman aynı ürünün etiketsiz hali oluyor. Örneğin arabanıza egzoz alacaksınız. Üzerinde güzel bir Volkswagen simgesi olanından alabilirsiniz. Ya da Volkswagen firmasının yaptırdığı firmanın simge olmayan halinden alabilirsiniz. Aynı fabrikadan çıkıyor.
Bilgisayar parçalarında da benzer mantık söz konusu. Hangi firmanın ürettiğini söylemediğiniz sürece kesin bir şey söyleyemeyiz. Yine de genelde alınır.

OEM marka değildir. OEM "Original Equipment Manufacturer" orijinal ürün üreticisi demek.
Almak istediğin RAM'in linki varsa paylaş istersen, ona göre tavsiye verilebilir. Bütçeni de belirt lütfen.

Satıcı marka olarak OEM yazmış.

Görseli büyütüp dikkatli bakarsanız Hynix yazdığını görürsünüz. Kendim bizzat Hynix marka RAM kullanıyorum. Üzerinde seri numarası da var. Özelliklerine bakıp sizinki ile uyumlu ise rahatlıkla alabilirsiniz.
Markaya OEM yazılması ilanı koyan kişinin hatası.

Kardeşim çarşıya çıktığımda sana elimdeki RAM'i bedavadan göndereyim, sadece kargo parası verirsin. Ancak iletişimi nasıl kuracaz bilemedim? Özel mesaj sistemi yok sanırım.
Hi-Level 4 GB DDR3 1333 MHZ RAM var elimde.

Kardeşim çarşıya çıktığımda sana elimdeki RAM'i bedavadan göndereyim, sadece kargo parası verirsin. Ancak iletişimi nasıl kuracaz bilemedim? Özel mesaj sistemi yok sanırım.
Hi-Level 4 GB 1333 MHZ RAM var elimde.

Bir sosyal medya hesabınızı verirseniz özelden konuşabiliriz.
RAM'ler pahalı emin misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı