Ben 9 liraya aldım sıkıntı çıkmadı. Bu keylerin hiçbiri Microsoft'tan alınmış değil dememe rağmen defalarca ban yedim buradan. En sonunda madem bunu savunuyorsunuz alın ben de alıyorum o zaman dedim.
Şu ana kadar sorun yaşayan çıkmadı. Kendim birkaç aydır kullanıyorum. Ama çok daha uzun süre kullananları da gördüm. Hiçbir zaman etkinleştirdikten sonra sorunla karşılaşan görmedim.
Bireyler ve evler için en iyisi olan Windows 10 Home işlerinizi halletmenize yardımcı olmak için şimdiye kadar sunulan en iyi güvenlik, üretkenlik ve oyun özelliklerini sunar.
Bireyler ve evler için en iyisi olan Windows 10 Home işlerinizi halletmenize yardımcı olmak için şimdiye kadar sunulan en iyi güvenlik, üretkenlik ve oyun özelliklerini sunar.
Bu keyler microsoft'a ait. İnternette kutlu olmadıkları için kutulu olana ödenen verileri olmadığı yazıyordu. (Gümrük vergisi, bandrol vergisi vb.) Ondan dolayı ucuza satılabiliyor. Tek handikapı başka bir bilgisayara taşınmaması.
Yıllardır kullanıyorum bir sorun olmadı. 20 lira gibi bir fiyata almıştım.
Bu keyler microsoft'a ait. İnternette kutlu olmadıkları için kutulu olana ödenen verileri olmadığı yazıyordu. (Gümrük vergisi, bandrol vergisi vb.) Ondan dolayı ucuza satılabiliyor. Tek handikapı başka bir bilgisayara taşınmaması.
Yıllardır kullanıyorum bir sorun olmadı. 20 lira gibi bir fiyata almıştım.