Ömürlük vadeli işlem açmak

yigit_alptekin08

Centipat
Daha fazla  
Dostlar ben okul açılacağı için tuşlu telefona geçmeyi düşünüyorum. Borsada ve kriptoda yatırımlarım var. Okula ve derde odaklanmak için vadeli işlem daha yapmamaya karar verdim. Hem yoruyor hem de aklı oraya götürüyor. Şimdi şöyle düşünüyorum. Tuşlu kullandığım için borsa kripto hesaplarımı annemin ya da babamın telefonuna aktaracağım. Borsa yatırımı kolay da kripto da ETH ve fet IO gibi ( ETH hem sağlam hem de değer koruma aracı, diğerleri de güzel yapay zeka projeleri) coinlere yatırım yapacağım. Mesela ETH'den örnek vereyim. Fiyata bakmadan her hafta düzenli para yatıracağım ama nasıl almalıyım? Mesela Binance'te earn diye bir şey var coinlerini stake ediyorsun. Coinin azalmıyor. Hatta blokzincire katkı sunduğun için size günlük hangi coini yatırdıysan o cinsten sana coin hediye ediyor. Esnek veya kilitli seçeneklerden birini seçiyorsun. Esnekte paranı her an çekebiliyosun. Kilitli de paranı seçtiğin gün boyunca çekemiyorsun ama daha fazla kazanıyorsun. Spotta boş tutmaktan daha iyidir. Fakat şöyle de yapmak istiyorum. Yaklaşık 200 dolar cebimde var. Likidasyon fiyatına uzak olacak şekilde kaldıraç seçip(3X veya 4X 5X gibi) vadeli işlemde ömürlük.

Beeyler vadeli de anlattığım olayın doğruluğunu bana anlatabilir misiniz???

Kriptoyu bilmiyorum ama vadelide bir vade bittiginde ya pozisyonunu kapamak ya da üst vadeye gecmek zorundasın ki vadelide uzun vade tutmak saçma bence uzun vade tutmak istiosan projesine guvendigin hisseleri spotta alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı