Tooflesss
Decapat
Daha fazla
Merhabalar. Benim bilgisayarımda olan bir sorundan bahsetmek isterim. Bilgisayarımdaki ön jak girişlerinde sorun bulunmakta ancak değiştirilir mi ayrı satılır mı bilemiyorum bu yüzden yardımızı istiyorum. Ön jak girişlerine kulaklığımı taktığımda (telefon kulaklığı denedim 3 4 kere ve 1 kere de Bluetooth'lu kulaklığımı kablo aracılığı ile bağlamıştım) ilk zamanlarda (1 2 hafta veya 3 4 gün olarak değişiklik gösteriyor kulaklığa göre) güzel ses veriyor ancak bilgisayarda ses kesilmesi başladığı zaman bu müzikten mi yoksa kulaklıktan mı bilemediğim için kulaklığı çıkarıp telefona veya tablete taktığımda sorunun müzikte değil kulaklıkta olduğu ortaya çıkıyor ve kısa bir süre sonra kulaklık kullanılmaz hale geliyor. Ek olarak bu sorun son denediğim kulaklıklarda olmaya başladığında telefonda veya tablette denememiştim. Kulaklık PC'de kendi kendine bozuldu gitti. Çok denedim ve her seferinde aynısı oluyor artık çok sıkılmaya başladım yardımcı olabilir misiniz acaba? Sadece jak girişlerini değiştirebilir miyim yoksa otomatik kasa mı almam gerek?