realpinkman
Kilopat
Cihazlar 2.el mi? Cihazlara başka kimlerin erişimi oldu? Öyle ağ üzerinden sızmak böyle kolay olsa herkes yapardı.Her zaman.
Cihazlar 2.el mi? Cihazlara başka kimlerin erişimi oldu? Öyle ağ üzerinden sızmak böyle kolay olsa herkes yapardı.Her zaman.
1 aydır yaşamıyorum demedim her neyse bu kadarının tesadüf olacağını düşünmüyorum.Yakınlık seviyesinden dolayı tahmin etmiş olabilir. Çok büyük tesadüflere şahit olduğum için böyle düşünüyorum. Bir aydır sorun yaşamıyorum demişsin, tekrar rahatsız ederse kesinlikle kanıtlarınla beraber polise bildirmelisin.
Cihazlar 2.el mi? Cihazlara başka kimlerin erişimi oldu? Öyle ağ üzerinden sızmak böyle kolay olsa herkes yapardı.
1 aydır yaşamıyorum demedim her neyse bu kadarının tesadüf olacağını düşünmüyorum.
Hayır benden başkası kullanmıyor. Ama ağ üzerinden olduğunun anlamamın nedeni format attım e postamı değiştirdim SIM kartımı çıkardım hiçbir eski hesaplara giriş bile yapmadım tek yaptığım Wi-Fi'ya bağlanmam oldu ve kurtulamadım.
1 aydır yaşamıyorum demedim her neyse bu kadarının tesadüf olacağını düşünmüyorum.
Hayır benden başkası kullanmıyor. Ama ağ üzerinden olduğunun anlamamın nedeni format attım e postamı değiştirdim SIM kartımı çıkardım hiçbir eski hesaplara giriş bile yapmadım tek yaptığım Wi-Fi'ya bağlanmam oldu ve kurtulamadım.
TP-Link kolay erişilebilir bir modemdi ama modelini yazmadınız neyse ağdan kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız güvenlik duvarı daha güçlü modem alabilirsiniz.
Aylar oldu ekran görüntüsü almıyorum demişsin, pardon yanlış anlamışım. Peki karşı taraf bu kadar iyi erişimi nasıl sağladı? İyi niyetinden mi faydalandı yoksa bu işlerden anlıyor mu?1 aydır yaşamıyorum demedim her neyse bu kadarının tesadüf olacağını düşünmüyorum.
Şuan modemli odada ailem uyuyor oraya giremedim bu yüzden sadece adını yazdım.TP-Link kolay erişilebilir bir modemdi ama modelini yazmadınız neyse ağdan kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız güvenlik duvarı daha güçlü modem alabilirsiniz.
Her ikisi de.Aylar oldu ekran görüntüsü almıyorum demişsin, pardon yanlış anlamışım. Peki karşı taraf bu kadar iyi erişimi nasıl sağladı? İyi niyetinden mi faydalandı yoksa bu işlerden anlıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.