Ön kamera kapalı olduğu halde görülme ihtimali var mı?

Yakınlık seviyesinden dolayı tahmin etmiş olabilir. Çok büyük tesadüflere şahit olduğum için böyle düşünüyorum. Bir aydır sorun yaşamıyorum demişsin, tekrar rahatsız ederse kesinlikle kanıtlarınla beraber polise bildirmelisin.
1 aydır yaşamıyorum demedim her neyse bu kadarının tesadüf olacağını düşünmüyorum.
Cihazlar 2.el mi? Cihazlara başka kimlerin erişimi oldu? Öyle ağ üzerinden sızmak böyle kolay olsa herkes yapardı.

Hayır benden başkası kullanmıyor. Ama ağ üzerinden olduğunun anlamamın nedeni format attım e postamı değiştirdim SIM kartımı çıkardım hiçbir eski hesaplara giriş bile yapmadım tek yaptığım Wi-Fi'ya bağlanmam oldu ve kurtulamadım.

1 aydır yaşamıyorum demedim her neyse bu kadarının tesadüf olacağını düşünmüyorum.

Hayır benden başkası kullanmıyor. Ama ağ üzerinden olduğunun anlamamın nedeni format attım e postamı değiştirdim SIM kartımı çıkardım hiçbir eski hesaplara giriş bile yapmadım tek yaptığım Wi-Fi'ya bağlanmam oldu ve kurtulamadım.

Sizin bir şekilde bir açığınıza erişen birisi olduğunu düşünüyorum. Bu işler öyle kolay olsa kimlere neler yaparlar. Gelen giden bağlantıları kontrol ederek bulmanın yolu var aslında ama evdeki birinin rolüne de girebilir. En iyisi savcılığa suç duyurusunda bulunmak, sonra siber güvenlik yardımcı olacaktır. Bana olsa kesin çözerdim ama biraz uyanık olmak lazım, onun da açıkları vardır.

Modem marka model yazar mısınız? Cihazlarınızda görünmez program da olabilir.

Çok uzun bir konuşma dönmüş. Hepsini okuyamıyorum maalesef. 7 sayfadan söz ediyoruz sonuçta. Soruya en baştaki açıklamanız ve başlığa dayanarak cevap sunacağım.

Eğer yazılımsal olarak kapattıysanız (Sürücüsünü silerek, aygıt yöneticisinden kaldırarak vb. yöntemler ile sistem üzerinden) o zaman görme imkanları tabii ki vardır. Fakat önüne bir şey yapıştırarak veya cihazın içini açıp bağlantısını çıkarmak gibi şekilde bir müdahalede bulunduysanız kamera x-ray gibi bir şey değilse göremezler.

Aylar oldu ekran görüntüsü almıyorum demişsin, pardon yanlış anlamışım. Peki karşı taraf bu kadar iyi erişimi nasıl sağladı? İyi niyetinden mi faydalandı yoksa bu işlerden anlıyor mu?

TP-Link kolay erişilebilir bir modemdi ama modelini yazmadınız neyse ağdan kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız güvenlik duvarı daha güçlü modem alabilirsiniz.
Şuan modemli odada ailem uyuyor oraya giremedim bu yüzden sadece adını yazdım.
Aylar oldu ekran görüntüsü almıyorum demişsin, pardon yanlış anlamışım. Peki karşı taraf bu kadar iyi erişimi nasıl sağladı? İyi niyetinden mi faydalandı yoksa bu işlerden anlıyor mu?
Her ikisi de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı