Ön lisans kazanmak için geç mi?

Hocam böyle sürekli hedefinizi değiştirerek bir yere varamazsınız. Çalışmaya başlayın, belirli bir hedef koyun ve başaracaksınız.

Hocam 1 aydır çalışıyorum matematikte temelim olmadığı için antrenmanlarla matematik 1 çözüyorum. Ama sürekli hedef değiştirerek bir yere varamam evet.

Hocam 1 aydır çalışıyorum matematikte temelim olmadığı için antrenmanlarla matematik 1 çözüyorum. Ama sürekli hedef değiştirerek bir yere varamam evet.
Hocam antrenmanlarla matematiği salla bence. Aktif matematik gibi bi nimet var ona başla bence. İkisini de kullanmış biri olarak söylüyorum.

Hocam antrenmanlarla matematiği salla bence. Aktif matematik gibi bir nimet var ona başla bence. İkisini de kullanmış biri olarak söylüyorum.

Hocam direkt problemler çalışsam nasıl olur? Geçirdiğim her dakika bana israf çünkü.

Hocam direkt problemler çalışsam nasıl olur? Geçirdiğim her dakika bana israf çünkü.
Bence aktif matematiği 20-30 günde rahat bitirirsin. Zaman israfı da değil çünkü önlisans için zamanın çok bile diyebilirim. Temelin iyi değilse problem çözerken mantığı kurabileceğini sanmıyorum. O yüzden direkt aktif matematiği al bitir teşekkür edeceksin bana.

Hocam bana o zaman 4 ay kalmış olacak 30 soru Türkçe 10 sosyal 10 fen 10 mat yapmam lazım. Aktif matematiği 1 haftada bitirmem mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…