Ön panel kulaklık jak sorunu

XxmrfirexX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı tek monitör kullanmam lazım. İkinci monitörümün kulaklık girişine takıyorum kulaklığımı çok iyi ses veriyor lakin bilgisayarımın arka panelinden istediğim sesi alamadım. Ön panelini deneyeceğim ama ön Panel'de sorun var gibi hafif oynuyor girişi ve okumuyor anca alta doğru biraz bastırınca okuyor. Elimi çekince aygıt tanımlanmıyor. Ses uzatıcısı aldım 25TL'ye öyle çok profesyonel bir şey değil Dandik'de bir şey değil lakin monitörden aldığım sesi alamıyorum. Bu konuyla alakalı da yardımlarınızı bekliyorum.

Muhtemelen ara uzatma kablosundan kaynaklı ses kalitesinin düşmesi. kulaklığı uzatma kablosu olmadan o şekilde arka panele bağlayıp sesi test etmeyi deneyin, eğer o şekilde daha kaliteli ses elde ederseniz, daha kaliteli bir uzatma kablosuna ihtiyacınız var demektir. Steelseries, hyperx gibi markaların kablolarına bakabilirsiniz. Kulaklık jakınız tek uçlu mu çift uçlu mu bilmiyorum ama çift uçlu ise buna bakabilirsiniz mesela:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı