Ön saçın ucunu ustura ile almak mantıklı mı?

bukix06

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bu hafta kuaföre gideceğim, ön saçımın ucunu ustura ile almak istiyorum ama pişman olur muyum sizce? Saç modelim zaten saçımın önü elektriklenmiş ve ileri bakıyor gibi bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bu hafta kuaföre gideceğim, ön saçımın ucunu ustura ile almak istiyorum ama pişman olur muyum sizce? Saç modelim zaten saçımın önü elektriklenmiş ve ileri bakıyor gibi bir şey.

Bir süre sonra daha çirkin bir şekilde çıkar. Aşırı sıkı saç yapısına sahip değilseniz ileride kötü olur.

Bebek saçından bahsediyorsunuz galiba. Onların kesilmesi genelde yanlış olur, kötü sonuçlara yol açar o durumdan dolayı kalsın ayrıca ustura.

Olursun yapma öyle bir şey haftaya konunu görmeyelim bu saç nasıl düzelir diye agam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı