Steam Ön sipariş daha ucuza gelir mi?

TheBlein

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İş Sağlığı ve Güvenliği
Arkadaşlar Horizon Forbidden West şu anda ön siparişte ve fiyatı 60 dolar. Oyun çıktıktan sonra indirimi beklemek mantıklı mı? Veya oyun çıkınca ön sipariş fiyatından daha mı pahalı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun çıkınca dolar bazında fiyatı artmaz ama TL'nin değer kaybına bağlı olarak TL fiyatı yükselebilir. Bilemeyiz.

Fiyatı değişmez ama indirim en az 6 ay sonra olur diye tahmin ediyorum. Ha bu arada oyun bayağı çöp paranı daha değerli şeylere harcayabilirsin.

Fiyatı değişmez ama indirim en az 6 ay sonra olur diye tahmin ediyorum. Ha bu arada oyun bayağı çöp paranı daha değerli şeylere harcayabilirsin.

Hocam birinci oyunu bayağı sevmiştim ikinci oyunun nesi var?

Kütük oynanış ve hikaye tek güzelliği görsel şöleni geri kalanı bana göre vasat.

Bence oyun gayet iyi. Hikaye isteyen gitsin RDR oynasın. Ben açık dünya, yetenek ağacı ve craft sistemi olan oyunların hastasıyım. Üzerine ufakta hikaye yazılırsa tadından yenmez.

Ön sipariş fiyatı eğer belirtilmediyse normal satış fiyatından daha ucuz değildir. İndirim bekleyebilirsiniz veya şimdi de alabilirsiniz. İleride daha uygun fiyatlara düşeceği kesin.

Bencede beklemek daha mantıklı. 60 doları ona vereceğime Cyberpunk ve Dying Light 2 aynı anda alırım ikisi de indirimde şu anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı