Ön sipariş ile 3D yazıcı alırken herhangi bir sorun yaşanır mı?

DoganGoodman

Decapat
Daha fazla  
Bir süredir 3D yazıcı almak istiyorum, hobi olarak ve çevreme hediyelik bir şeyler basmak için vs. Giriş seviyesi olarak önerilen ve bütçeme uygun Bambu Lab A1 modelinde karar kıldım. Şu an için gördüğüm kadarıyla hiçbir yerde stoğu yok.

Porima ve Metatechtr gibi sitelerde ilan var lakin ön sipariş olarak geçiyor. Tam olarak ön sipariş süreci nasıl işliyor? Yaşayabileceğim olası sıkıntılar neler olur?

Porima ve Metatechtr ürün linkleri:

Bambu Lab A1 3D Yazıcı

Bambu Lab A1 3D Printer Bambu Lab Bambu Lab 0

Metatech'den yeni P2S almış birisi olarak, 6 kasımda ön sipariş verdim. Yurtdışından sevkiyat ile geliyor yazıcılar. Gümrük kural değişimleri sebebi ile 11 aralıkta siparişim elime ulaştı. Çok iyi müşteri hizmetleri var, aradığım hanımefendi günde yüzlerce aynı soruyla karşılaşmasına rağmen durumu çok güzel ve açıklayıcı bir şekilde anlattı. Yaşayabileceğin tek sorun bana kalırsa gecikme olur.

Metatech'den yeni p2s almış birisi olarak, 6 Kasım'da ön sipariş verdim. Yurt dışından sevkiyat ile geliyor yazıcılar. Gümrük kural değişimleri sebebi ile 11 Aralıkta siparişim elime ulaştı. Çok iyi müşteri hizmetleri var, aradığım hanımefendi günde yüzlerce aynı soruyla karşılaşmasına rağmen durumu çok güzel ve açıklayıcı bir şekilde anlattı. Yaşayabileceğin tek sorun bana kalırsa gecikme olur.

Anladım teşekkürler.
Hayırlı olsun makineniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı