Önce C mi başlanılmalı yoksa C++ mı?

Yani bende öyle düşünüyorum ama hoca ödev veriyor boş gözlerle bakıyorum yazamıyorum ama halbuki öğrendim yarısına kadar C'yi o yüzden endişem bir de C++ eklendi ekstra arada kaldım.

Başladık ilk dönem yarısına kadar biliyorum zaten.

Döngülere kadar ve diziler arası yani buralara kadar az çok biliyorum.

Hocam daha C'nin başlarındasın cdeki pointer ve dosya işlemlerini hemen öğrenip C++ geçiş yap C++ için pointerı bilmen lazım. Operator işlemleri vs var.

Hocam daha C'nin başlarındasın cdeki pointer ve dosya işlemlerini hemen öğrenip C++ geçiş yap C++ için pointerı bilmen lazım. Operator işlemleri vs var.

Açıkçası hocadan bağımsız ilerlemeyi düşünüyorum ve ne kadar süre vermeliyim buraya kadar tamamlamak için yardımcı olur musunuz?

Açıkçası hocadan bağımsız ilerlemeyi düşünüyorum ve ne kadar süre vermeliyim buraya kadar tamamlamak için yardımcı olur musunuz?

Bence önce şu siteden eksik kısımlarına bakabilrsin ek olarak YouTube'dan bu 50 videoluk seriden yine eksikerine bak kısa kısa mantığını kavra sonra C++ için aynı şeyleri aratıp devam et.

Bence önce şu siteden eksik kısımlarına bakabilrsin ek olarak YouTube'dan bu 50 videoluk seriden yine eksikerine bak kısa kısa mantığını kavra sonra C++ için aynı şeyleri aratıp devam et.

Hali hazırda Udemy'den aldığım bir kurs var bundan önce de YouTube da C eğitimi vardı onu tamamladım ama dediğim yerlere kadar falan çalıştı sadece sürekli örnek ile pekiştirmek lazım sanırım çünkü kısa sürede unutuyorum gibi kendim hala bir şey yazmıyorum benim canımı sıkan da bu aslında.

C ile C++ arasında gayet güzel farklar var. Günümüzde güncel Syntax'ında bile hatırı sayılır farklılıklar varken sınıfların gelmesi en büyük etken.

Önce C, sonra C++ öğrenmeniz daha iyi olacaktır. O sürünme aşamasından sonra nimetlerin değerini daha iyi anlarsınız. C++'ı da güncel, güzel bir yerden öğrenmeye çalışın.

C ile C++ arasında gayet güzel farklar var. Günümüzde güncel syntax'ında bile hatırı sayılır farklılıklar varken sınıfların gelmesi en büyük etken.

Önce C, sonra C++ öğrenmeniz daha iyi olacaktır. O sürünme aşamasından sonra nimetlerin değerini daha iyi anlarsınız. C++'ı da güncel, güzel bir yerden öğrenmeye çalışın.

Hocam farklar olduğunu söyledim zaten ama temelde yakın şeyler üzgün atman saçma geldi.

C ile C++ arasında gayet güzel farklar var. Günümüzde güncel syntax'ında bile hatırı sayılır farklılıklar varken sınıfların gelmesi en büyük etken.

Anlıyorum şu an için C de ilerliyorum zaten C'yi kendimce halledince C++ geçerim inşaallah teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı