Önce FNAF mı oynamak yoksa hikayesini mi dinlemek?

Ha unutmadan, eski bir FNaF hayranı olarak FNaF'i "sadece jumpscare'lardan ibaret bir oyun" olarak göremeyeceksiniz hikayeden sonra.
Şimdiden iyi eğlenceler. Başka sorular ya da sorunlar yaşanırsa beni unutmayın 😉

Ha unutmadan, eski bir FNAF hayranı olarak FNAF'i "sadece Jumpscare'lardan ibaret bir oyun" olarak göremeyeceksiniz hikayeden sonra.
Şimdiden iyi eğlenceler. Başka sorular ya da sorunlar yaşanırsa beni unutmayın 😉

Oyuna şimdi başlayacağım ama hikaye biraz karışık geldi. Ama temelini anladım. Şu an oyunu kronolojik sıralamaya göre mi yoksa yapımcının sunduğu tarihe göre mi oynayayım? Çok fark eder mi? Çünkü hikayesini genel de mini Game'ler anlatıyor bağlantı var mı bilmiyorum aralarında o yüzden size danışmak istedim.
@Batuhan_DemirS

@Nirvale FNaF 4 tarih olarak ilk oyundur.
-FNaF 4
-FNaF SL
-FNaF 2
-FNaF 1
-FNaF 3
-FNaF 6
-FNaf SB.
Help Wanted, UCN ve FNaF World hikayede yeri yok ama hikaye sıralaması böyle. Yine de tavsiyem size oyunun sıralamasına göre oynamanız.

Ayrıca seri bitince mutlaka FNaF fan made oyunlara da bakın bazıları orjinallerden daha güzel.

@Nirvale FNAF 4 tarih olarak ilk oyundur.
-FNAF 4
-FNAF SL.
-FNAF 2
-FNAF 1
-FNAF 3
-FNAF 6
-FNAF sb.
Help wanted, ucn ve FNAF world hikayede yeri yok ama hikaye sıralaması böyle. Yine de tavsiyem size oyunun sıralamasına göre oynamanız.

Sıralaması biraz farklıymış. Sizin dediğiniz gibi çıkış tarihine göre oynamak mantıklı sanırım. RDR 1-RDR 2 kafası olmuş biraz. Tekrardan sağ olun.

Ayrıca seri bitince mutlaka FNAF fan made oyunlara da bakın bazıları orijinallerden daha güzel.

Seriyi bir bitirelim de devamına bakarız. O zaman öyle öyle oynamıştım bakalım şimdi nasıl olacak...başlıyorum şu dakikada:)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı