Önce Witcher 3 mü oynanmalı yoksa dizisi mi izlenmeli?

The Witcher 3 bitirmeyip dizisini izlersen "Wow, çok güzel bir diziymiş", The Witcher 3 bitirip diziyi öyle izlersen "Eh, iyi gibi ama bu karakter böyle görünmüyorki, ee sırtında iki kılıç yok, oyunda bu olay böyle değildi, o ney siyahi elf mi?" dersin.

Kısaca aradaki fark bu. Ben oyunu bitirip öyle diziyi izledim ve dizi ile ilgili yorumum fena değil oldu ama arkadaşım oyunu oynamadan diziyi izledi ve şuan kendisi kurt okulu witcher madalyonunun dizideki versiyonunun bir kolyesini boynunda takarak dolaşıyor. 😂

Dizi ile oyun aynı zamanı anlatmıyor. Lineer gitme şartı gerektirecek bir hikaye olmadığı için fark etmiyor.
Dizi daha vasat olduğu için onu izleyip sonra oyuna daha da hayran kalmak fena fikir değil. Diğer türlü düşüş yaşamış olursunuz.

Dizi kitaplarla kendince paralel gidiyor. O yüzden ölmeden önce okumayı düşünüyorsanız önce kitaplar, sonra dizi şeklinde tavsiye ederim.

Önce izle, sonra oyna. Dizi oyundan öncesini anlatıyor.

Ben mesela oyunda Yennefer'ın cinli görevini pek anlamamıştım. Dizide o cin işini anlatmışlar. İzleyince anladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00