The Witcher 3'ten önce 2 oynanmalı mı?

3 oynadıktan sonra şahsen 1 ve 2 oynamak gerçekten zulüm ama hikaye bazında konuştuğum için oynamak veya izlemek gene oyuncuya kalıyor biraz. Herkesin zevki olduğu için yorum yapamıyorum sevenlerde olabilir.
Hikaye olarak güzel oyun ona lafım yok ama oynanış olarak mekanikler çok kötü. Kendine zulmetmesine gerek yok bence 😂

Witcher 2 oynamasanız dahi direk 3. oyuna çok fark yaratmayacak. Dinlesenizde olur ama benim fikrim 2'yi oynayıp geçmeniz. Witcher 2 ilk seferiniz olduğu için 15 illa 20 saat arası diyebiliriz. Witcher 3 standart bir oyun ve DLC'ler ile berebaer yaklaşık 50 saat. Yok ben uzunca yedire yedire oynarım diyorsanız. Witcher 3 benim ana hikaye sürem 50 saat DLC'ler ile beraber 85-90 saatlere çıkmıştı.
Not. Witcher 2'yi 2 defa Witcher 3'ü 4 defa bitirmiş biri olarak sıra ile oynayın derim. Sadece ilk oyun kanser edebilir biraz. Witcher 1'i bir defa bitirmek bile beni çok yordu.
Witcher 1'i bitirmeye gerek var mı yoksa 2 ve 3 mü oynanmalı?

Witcher 1'i bitirmeye gerek var mı yoksa 2 ve 3 mü oynanmalı?

Sadece hikayesini dinle YouTube'dan. 1'in oynanması Türkiye şartlarında sinir seviyesini başlangıç da bile zorlamaya başlıyor. Dövüş sistemi ağlatıyor. Hele hele bir görev var sagolsunlar bir ilaç yapacağız kırlangıç istiyor bizden. 4 saat aradım da buldum bu bitkiyi. 😄

Hikayesini çok önemsiyorsan önce romanlarını oku. Hatta 1. kitabın sesli hali bile var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Witcher 1'in Combat leş olmasa güzel oyun aslında. Hatta çoğu RPG diye takılan oyuna taş çıkartır.

Hikayesi için oynuyorsan oyunu, konu bütünlüğü açısından tüm seriyi baştan oynamalısın veya izlesen de olur. İnce ayrıntılar çok da önemli değil diyorsan zorunda değilsiniz. 1 ve 2 toplamda 20 saatte biter ama 3 çok geniş bir yapısı var sadece msq rush ilerlerseniz 10 saat civarı ama oyunun tadını çıkartarak hissederek oynarsanız 30 saat minimum sürer gibi.

1 ve 2'nin toplamda 20 saatte bitmesinin imkanı yok sadece 1. oyunu 46 saat oynadım :D

Eğer hikayeyi tam anlamıyla kavramak istiyorsan 1. oyundan itibaren oynamalısın ama şimdiden söylemeliyim uzun soluklu bir serüven olur ayrıca çoğu kişinin dediği gibi 1. oyunu oynaması işkence değil ben oynarken çok zevk aldım.

1 ve 2'nin toplamda 20 saatte bitmesinin imkanı yok sadece 1. oyunu 46 saat oynadım :D

Eğer hikayeyi tam anlamıyla kavramak istiyorsan 1. oyundan itibaren oynamalısın ama şimdiden söylemeliyim uzun soluklu bir serüven olur ayrıca çoğu kişinin dediği gibi 1. oyunu oynaması işkence değil ben oynarken çok zevk aldım.
Toplam 11 saatte bitirdim hocam hikayelerini genel olarak geçmeden. 2.sini de 10 saat civarı sürmüştü tam hatırlamıyorum. 20 saat farazi küsuratsız söyledim 25 olsun gene 1 ve 2 ama 46 saat biraz fazla olmuş sanki tek oyun için :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı