Önceden alınan Windows 10 anahtarını yeni sistemde kullanmak

Hocam satın aldım az önce etkinleştirdim fakat cmd ye slmgr /dli yazdım çıkan sonuçta retail yazmamakta oem yazıyor sadece.

Eğer benim verdiğim linkten aldıysan hemen canlı desteğe yaz onlar yardımcı olurlar ben Home Retail lisans satın almıştım CMD de OEM çıkıyor diye yaz.
Verdiğin linkten aldım canlı desteğe yazdım verilen yanıt lisans anakartınıza işlendiyse OEM görünebilir dediler.

Ne demekmiş anlamadım ama sen linki Retail olan bir lisans aldın eğer OEM ise değiştirmeleri gerekiyordu. CMD de Retail lisans Retail diye yazmalıdır OEM yazıyorsa sana OEM lisans verilmiş yanlışlıkla. Onlara bunu iyice yaz ve ben Windows'dan kaldırabilirim CMD ile dersin Retail olarak değiştirmelerini söyle. Gerçi OEM lisans da iyidir ama tek PC içindir yani yeni PC'ye aktarılamaz. İletişim için WhatsApp tel var onu yazayım belki daha çok yardımı dokunur WhatsApp - telefon: 0533 823 3241.

Son düzenleme:
Halettim yeni key verdiler şimdi retail oldu. Teşekkür ederim yardımınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…