Önceden alınan Windows 10 anahtarını yeni sistemde kullanmak

Bu retail mi ? Alacağım da birde başka sitelerde uyguna var mıdır sizce fiyat biraz fazla geldi de?

10 ay önce buradan aldım ben, o zaman 16 liraydı, şimdi 26 lira olmuş. SağlamLisans'a göre daha uygun.

10 ay önce buradan aldım ben, o zaman 16 liraydı, şimdi 26 lira olmuş. SağlamLisans'a göre daha uygun.
Retail home mevcut mu bu site de ?

Bu Retail mi? Alacağım da bir de başka sitelerde uyguna var mıdır sizce fiyat biraz fazla geldi de?

Evet Home için de verdiğim sağlam lisans linki Retail lisansdı iyi okumamışsın yazdıklarımı. Ayrıca arkadaşın verdiği linklerde de Home Retail sadece 10 TL uygun. Ama bunların ya da diğer sitelerin hiçbirinin güvenirliğini kanıtlayamayız. Fakat sağlam lisans güvenilir bir site yani başka site öneremem sana riskli bir iş bu. 30 TL fark için başka sitelerde müşteri hizmetleriyle uğraşıp hakkını aramaya değmez kısaca.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı