Önceden alınan Windows 10 anahtarını yeni sistemde kullanmak

Evet Home için de verdiğim sağlam lisans linki Retail lisansdı iyi okumamışsın yazdıklarımı. Ayrıca arkadaşın verdiği linklerde de Home Retail sadece 10 TL uygun. Ama bunların ya da diğer sitelerin hiçbirinin güvenirliğini kanıtlayamayız. Fakat sağlam lisans güvenilir bir site yani başka site öneremem sana riskli bir iş bu. 30 TL fark için başka sitelerde müşteri hizmetleriyle uğraşıp hakkını aramaya değmez kısaca.
Hocam satın aldım az önce etkinleştirdim fakat cmd ye slmgr /dli yazdım çıkan sonuçta retail yazmamakta oem yazıyor sadece.

Adsız.png

Ne demekmiş anlamadım ama sen linki Retail olan bir lisans aldın eğer OEM ise değiştirmeleri gerekiyordu. CMD de Retail lisans Retail diye yazmalıdır OEM yazıyorsa sana OEM lisans verilmiş yanlışlıkla. Onlara bunu iyice yaz ve ben Windows'dan kaldırabilirim CMD ile dersin Retail olarak değiştirmelerini söyle. Gerçi OEM lisans da iyidir ama tek PC içindir yani yeni PC'ye aktarılamaz. İletişim için WhatsApp tel var onu yazayım belki daha çok yardımı dokunur WhatsApp - telefon: 0533 823 3241.

Son düzenleme:
Ne demekmiş anlamadım ama sen linki Retail olan bir lisans aldın eğer OEM ise değiştirmeleri gerekiyordu. CMD de Retail lisans Retail diye yazmalıdır OEM yazıyorsa sana OEM lisans verilmiş yanlışlıkla. Onlara bunu iyice yaz ve ben Windows'dan kaldırabilirim CMD ile dersin Retail olarak değiştirmelerini söyle. Gerçi OEM lisans da iyidir ama tek PC içindir yani yeni PC'ye aktarılamaz. İletişim için WhatsApp tel var onu yazayım belki daha çok yardımı dokunur WhatsApp - telefon: 0533 823 3241.
Halettim yeni key verdiler şimdi retail oldu. Teşekkür ederim yardımınız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı