Çözüldü Önceden Game Pass'te bulunan souls-like benzeri 2D oyun

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mucoks

Decapat
Katılım
3 Eylül 2021
Mesajlar
34
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba selam, öncelikle oyun souls-like gibi ölünce baştan başlayan bir oyundu, ilk başları mağarada kış temalı kardan yerlerde geçiyordu, elinde odun ateş gibi şeyler taşıyabiliyor inventory sistemi vardı, 2D side scroll yani sağdan sola gidebildiğimiz türden, bir ara Game Pass'te idi fakat oradan çıkmış, oyunun adını unuttum Steam kura dönüşmeden önce almak istedim fakat bir türlü hatırlayamadım kim bilir kaç para olmuştur şimdi. Mağara adamı gibi bir şeydi, yetiler ve kurt adam gibi yaratıklar karşımıza çıkıyordu, sağa sola dönmece vardı, kukla gibi oyun motoru ve grafikleri mevcut, hatta Steam çıkış fiyatı o zaman 40TL idi. Hades gibi görüntüsü ama 2D, aranızda illaki hatırlayanlarınız olacaktır umuduyla buraya paylaşmak istedim. Daha fazla aklıma bir şey gelmiyor, kış temalı böyle mağaralara girdiğimiz bir oyundu, survivor gibi de denilebilir. Mesajlarınızı fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.
 
Çözüm
Unto the end.

Ohh be rahatladım teşekkür ederim arkadaşlar konuya iliştiriyorum bulunmuştur diye.

Konuyu düzenleyemiyorum sanırım ama sorun değil buraya not düşeyim, fiyatı biraz uçmuş 40TL idi bu oyun çıktığında Game Pass'ten de çıkmış sağ olsun uğraştırdı biraz. :) Game Pass'teki geçmiş oyunlara bakarken tamamen tesadüfen denk geldi.
Celeste değil arkadaşlar, kızmayın bu arada o değil bu değil derken hep mesajlarınızı bekliyorum sürekli F5 yapıyorum, keşke bulunsa hem gönlümüz rahatlasa hem fiyatını merak ediyorum gerçi Steam'de 1.04 dolarcık var. :)
 
Celeste değil arkadaşlar, kızmayın bu arada o değil bu değil derken hep mesajlarınızı bekliyorum sürekli F5 yapıyorum, keşke bulunsa hem gönlümüz rahatlasa hem fiyatını merak ediyorum gerçi Steam'de 1.04 dolarcık var. :)
Blasphemous?

The Tarnishing of Juxtia olabilir mi?

 
teması benzer ama değil izometrik çok sevmesem de diablo severiz.

blasphemous 1'i severek bitirdim, 2.nin son boss biraz canımı sıktı.

dark devotion da değil maalesef bende mevcut ama ilerlemedim onda henüz.
Hocam ana karakter etraftan silah alarak ilerliyordu değil mi? Ormancı gibi bir tipi olması lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı