Çözüldü Önceden rootlanmış telefonda Bootloader açık olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Playstor

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bıraktı

24.02.2023
Meslek
Bıraktı 24.02.2023
Önceden rootlanmış telefonda Bootloader açık mıdır ve ayarlardan OEM'i açmak yeterli midir?

Çözüm
Hocam şu an ayakta uyuyorum kusura bakmayın ama kafam karıştı şimdi hocam ben root atacağım Bootloader kilidinin kapalı olması gerekiyormuş ve telefonuma önceden root atılmıştı şimdi telefonumda Bootloader kilidi açık mıdır kapalı mıdır nasıl anlarım?

Bak o OEM kilidi ayarı kapalı ise BL kapalıdır, ama root atmak istersen stock ROM'u bulup BL'yi açman lazım
Arkadaşlar ben bir soru daha sordum işe yararmı bu yani ayarlardan enable OEM unlocku açmak.

Hocam super su yok. Root yok şu an

Stock ROM hocam bir ara telefonda FRP kilidi oldu o zaman Odin ile bir ROM yüklemiştim ama zaten telefon 5.1.1'di Custom ROM falan yok ama benim öğrenmem lazım çünkü root atarken açık olursa sorunlar çıkıyor diye duydum.

Root varken açık olmak zorundadır, kimden duyduysan atmış bir yerlerinden

FRP kilidi mi?
FRP kilidinden emin değilim ama bir şey yapacaksan Google hesabını kaldır da yap, telefon "gg olduğu durum" başıma gelirse bana bunu yapmamı söylemişlerdi.

Bootloader kilidinden bahsediyordum FRP de yanlış hatırlamıyorsam telefonun fabrika ayarlarına sıfrlamaya çalışan program inince açılıyor ve telefonu açmak için stock ROM'u telefona atıyorsunuz ve açılıyor.

Bootloader kilidinden bahsediyordum FRP de yanlış hatırlamıyorsam telefonun fabrika ayarlarına sıfrlamaya çalışan program inince açılıyor ve telefonu açmak için stock ROM'u telefona atıyorsunuz ve açılıyor.

Ben sonradan rootunu kaldırdığım Samsung'u da stock ROM kurmaya çalışırken başıma gelmişti FRP olayı, o yüzden stock ROM kuracaksan da Google hesabını kaldır.
Yine de dediğim gibi root varsa BL kilidi açık kalmak zorunda ama stock ROM kurduysan kapatabilirsin

Ben sonradan rootunu kaldırdığım Samsung'u da stock ROM kurmaya çalışırken başıma gelmişti FRP olayı, o yüzden stock ROM kuracaksan da Google hesabını kaldır.
Yine de dediğim gibi root varsa bl kilidi açık kalmak zorunda ama stock ROM kurduysan kapatabilirsin.

Root yok hocam kontrol etmek mümkün mü nasıl ederim bilgisayarsız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı