Hocam şu an ayakta uyuyorum kusura bakmayın ama kafam karıştı şimdi hocam ben root atacağım Bootloader kilidinin kapalı olması gerekiyormuş ve telefonuma önceden root atılmıştı şimdi telefonumda Bootloader kilidi açık mıdır kapalı mıdır nasıl anlarım?
Custom ROM'sa aslında evet sanırım, bazı kişiler modlayıp yayınlayabiliyor.
Ama şirketin kendi ROM'unda böyle direkt kurulu alamazsın.
Hocam super su yok. Root yok şu an
Stock ROM hocam bir ara telefonda FRP kilidi oldu o zaman Odin ile bir ROM yüklemiştim ama zaten telefon 5.1.1'di Custom ROM falan yok ama benim öğrenmem lazım çünkü root atarken açık olursa sorunlar çıkıyor diye duydum.
Root varken açık olmak zorundadır, kimden duyduysan atmış bir yerlerinden.
Hocam yanlış anladınız galiba yani kilit açıkken dedim.
FRP kilidi mi?
FRP kilidinden emin değilim ama bir şey yapacaksan Google hesabını kaldır da yap, telefon "gg olduğu durum" başıma gelirse bana bunu yapmamı söylemişlerdi.
Bootloader kilidinden bahsediyordum FRP de yanlış hatırlamıyorsam telefonun fabrika ayarlarına sıfrlamaya çalışan program inince açılıyor ve telefonu açmak için stock ROM'u telefona atıyorsunuz ve açılıyor.
Ben sonradan rootunu kaldırdığım Samsung'u da stock ROM kurmaya çalışırken başıma gelmişti FRP olayı, o yüzden stock ROM kuracaksan da Google hesabını kaldır.
Yine de dediğim gibi root varsa bl kilidi açık kalmak zorunda ama stock ROM kurduysan kapatabilirsin.
Root yok hocam kontrol etmek mümkün mü nasıl ederim bilgisayarsız.
Root Checker kurup dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.