Önceden VAC ban yemiş Steam hesabındaki telefon numarasını ByNoGame de kullanırsak sorun olur mu?

UGUBAH

Decapat
Katılım
9 Haziran 2021
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam.
Öncelikle garip bir sorum var.

Eski Steam hesabım yaklaşık 3 yıl önce VAC ban yemişti ve telefon numarasını kullanarak yeni bir hesap açamıyordum. Sonradan başka bir telefon numarası üstüne yeni bir Steam hesabı açtım ve Steam de ki itemlerimi ByNoGame de satmak istiyorum. Ban yemiş hesabımdaki telefon numarasını ByNoGame de kullanırsam yeni Steam hesabımda bundan etkilenip ban yer mi? (ban yiyen hesabın telefon numarasını daha önce ByNoGame de kullanmıştım o hesabı ByNoGame'den sildim şu an başka bir hesap için kullanacağım)
 
Ban yemiş hesabındaki telefon numarasını ByNoGame'de kullanırsanız bir sorun yaşamazsınız. Steam dışı uygulamalar Steam hesabınızı hiçbir şekilde etkilemez.
 
Steam'de bile kullanabilirsiniz. Hiçbir sorun olmaz. VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır ama hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir.
 
Steam de bile kullanabilirsiniz. Hiçbir sorun olmaz. VAC yasaklamaları yasaklama alındığı zamanda o telefon numarasının kayıtlı olduğu hesapları etkiler. VAC yasaklaması aldıktan sonra o telefon numarasını tekrar kullanablirsiniz.
Ban yemiş hesabındaki telefon numarasını ByNoGame'de kullanırsanız bir sorun yaşamazsınız. Steam dışı uygulamalar Steam hesabınızı hiçbir şekilde etkilemez.
Hayır hocam sorun olmaz. BynoGame sıkıntı çıkarmaz, o Steam ile alakalı bir durum. Bynogame ile ilgili bir durum oluşturmayacaktır. 🥳
Hepinize çok teşekkür ederim 😊
 

Yeni konular

Geri
Yukarı