Link bozuk hocam.Xbox almaktan son anda vazgeçip bunu aldım. Umarım pişman olmam.
Neyi aldınız? Gözükmüyor daXbox almaktan son anda vazgeçip bunu aldım. Umarım pişman olmam.
Adım soyadım gözüküyordu, düzelttim.Link bozuk hocam.
Dualsense 5 mi aldınız? Hayırlı olsun.Adım soyadım gözüküyordu, düzelttim.
Teşekkür ederim. İyi günler dilerim.Dualsense 5 mi aldınız? Hayırlı olsun.
Hangi gamepad tercihiniz olur?
Hocam gerçekten haklısınız fakat iki analog aşağıda bulunduğu için tercih ettim. F710 kullandığımdan dolayı iki analog aşağıda alıştım.Ben şahsen Xbox'ın gamepadine hastayım, ele oturuşu falan çok güzel geliyor hem Windows'ta oynayacaksanız tam desteği var. O yüzden Xbox.
Xbox kolları ele tam oturuyor ama bana biraz ağır gibi geliyorlar. Ben Dualshock seviyorum ama Xbox kollarının zevki bir başka.Ben şahsen Xbox'ın gamepadine hastayım, ele oturuşu falan çok güzel geliyor hem Windows'ta oynayacaksanız tam desteği var. O yüzden Xbox.
Evet bende bu yüzden Dualshock tercih etmiştim. Xbox oyunları için DSX veya DS4Windows kullanırsınız o dert değil.Hocam gerçekten haklısınız fakat iki analog aşağıda bulunduğu için tercih ettim. F710 kullandığımdan dolayı iki analog aşağıda alıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.