[Öneri] İstenmeyen kategorileri engelleme

Kategori engelleme gelmeli mi?

  • Evet

  • Hayır


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

494528

Decapat
Katılım
10 Ekim 2021
Mesajlar
826
Ben kullanmadığım kategorilerin Technopat forumuna girerken forumdaki hareketimi yavaşlatıp internetimin hızını kullanmasını istemiyorum. Mesela donanım kısmı ile bir ilgim yok ve burayı engelleyerek burada yapılan hareketlere boşuna internetimi harcamak istemiyorum. Bir kategoriyi engelleyebilip istediğim zaman tekrar açabilmeliyiz engellediğimizde engellediğimiz andan itibaren o kategorideki hareketler ile bizim alakamız olmasın ama engeli kaldırmak istediğimizde engellediğimiz andan itibaren olan hareketleri yükleyebilsin.
 
Gelir mi bilmiyorum ama bu olay forum kültürüne aykırı. Donanım hakkında bilginizin olmaması tamamen bilgisiz olduğunuz anlamına gelmiyor. Belki önünüze çıkan iki üç konuyu cevaplayabilecek bilgiye sahip olursunuz, tamamen bilgisizim demek yanlış olur. Kategori engelleme gelirse konuların birçok kişiye ulaşmasını engelleyebilir, konu görüntülenmeleri ve konulara gelen yorum sayısı da azalır. Mantıksız yorum geleceğine yorum gelmemesi tarafındayım ancak konu görüntülenmesi önemli.

Ben bilgim olmayan konuları ara sıra okurum öylesine, böyle yapan birçok kişi vardır illaki. Onun dışında belki o kategoride mantıklı bir çözüm konusu açılacak ama o kategoriyi engellediğiniz için dolayısıyla sizde o konuyu görmemiş olacaksınız. Bu istediğiniz şey neredeyse imkansız diyebilirim. XenForo destekliyor mu orasını bilmiyorum, oraya hiç girmedim zaten. Özel bir eklenti ile yapılıyor olabilir, daha önce hiçbir forumda böyle bir olay görmedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı