Önü kapalı kasanın hava akışı nasıl olmalı?

denizmad

Zeptopat
Daha fazla  
Gamepower warcry kasasını aldım ve sonradan internette sıcaklık ile ilgili sorunlar olduğunu gördüm. Yeni fanlar almaya karar verdim ama fanları nasıl konumlandıracağıcımı bulamadım şu an kasa böyle.

e0acfbfe-1a95-450c-9b28-395b6c8bbede.jpg

Arkaya bir tane egzoz üst tarafa 2 adet fan alacağım ve stok fan alacağım ama nasıl hava akışı sağlayacağımı bilmiyorum internette hep önü açık olan kasaların hava akışının nasıl olacağını anlatmışlar yardım eder misiniz?

Sizin sıcaklıklar nasıl ki? Bilmiyorsanız MSI Afterburner ile bakabilirsiniz. Bileşenler çok ısınmıyorsa bir şey yapmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum.

Tamamen gösteriş kasası işlevi sıfır.
evet işlevi kötü olabilir fakat hazır sistem aldığım için tek seçenek buydu malesef

Sizin sıcaklıklar nasıl ki? Bilmiyorsanız MSI Afterburner ile bakabilirsiniz. Bileşenler çok ısınmıyorsa bir şey yapmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum.
şu an işlemcinin intel stok fanı olduğu için çok ısınıyor o yüzden %99 da çalıştırıyorum işlemciyi. arctic freezer 34 duo alacağım o zaman büyük fark yaratacağını düşünüyorum

Sıcak hava soğuk havaya kıyasla yoğunluğu düşük olduğu için yukarı çıkmaya meyillidir, haliyle alttaki fanların içeriye doğru, yukarıda kalanların da dışarıya doğru havayı yönlendirmesi en mantıklı çözüm olacaktır.

Sıcak hava soğuk havaya kıyasla yoğunluğu düşük olduğu için yukarı çıkmaya meyillidir, haliyle alttaki fanların içeriye doğru, yukarıda kalanların da dışarıya doğru havayı yönlendirmesi en mantıklı çözüm olacaktır.
şu an görselde var olan fanları ters çeviricem o zaman ön ve alttaki dışardan hava alacak şekilde arka ve üst içerdeki havayı atacak şekilde yapacağım doğru mu?

şu an görselde var olan fanları ters çeviricem o zaman ön ve alttaki dışardan hava alacak şekilde arka ve üst içerdeki havayı atacak şekilde yapacağım doğru mu?

Aynen öyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı