Önümüzdeki 2 yıl için 4 GB VRAM yeterli olur mu?

Bütçe
1500TL

Bahuda

Decapat
Katılım
22 Haziran 2019
Mesajlar
50
Merhaba ben yaklaşık 2.5 yıl falan kullanacağım bir sistem topluyorum. Eğer 4 GB VRAM önümüzdeki 2.5 yıl için yeterli olur diyorsanız RX 5500 XT 4 GB almayı düşünüyorum.
 
Testlerde gördüğümüz üzere kart bazı oyunlarda 4 GB VRAM'in üstüne çıkıyor. Eğer RAM'in de 16 GB değilse bu anlık can sıkıcı takılmalara yol açabilir. Ancak sen biraz kendini yüksek ayarlardan mahrum bırakarak hem FPS yükseltebilirsin hem de VRAM kullanımını azalatarak denge yaratabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Şöyle özetliyeyim:
Ben: Her oyunu full ultrada oynayacağım.
PC: Ekran kartına sor.
Ben: RX 5500 XT 4GB, tüm oyunları full ultrada oynamak istiyorum.
RX 5500 XT 4GB: Hayır.
Ben: Ortada oynasam?
RX 5500 XT 4GB: Sanırım olur.
Ben: Peki ya düşük?
RX 5500 XT 4GB: Olur.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı