Önüne Gelenin Sistem Önermesi

KetumEmir

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba Technopat sakinleri bu konuyu açmamın nedeni hiçbir sey bilmeyenlerin bilgisayar toplaması. Youtube'da dolanırken bir adama rastladım. Adam bilgisayar toplama rehberleri çekiyor. Adamın sinir edici noktası bilgisayarlar hakkında hiçbir şey bilmemesi. Küfurbaz olması da cabası. Adam i3 işlemcinin GTX 1080 ile 10 yıl bütün oyunları açacağını söylüyor. Youteberlara hakaret ediyor. Everest kasaları öneriyor, Asus almayın, MSI almayın bunlar kazık marka diyor. Lütfen arkadaşların bu tür forumlara gelip bilgili insanlardan öneri ve tavsiye almasını istiyorum. Kanalın adı : Kolay video dersleri
(Bu bir reklam değildir bilgilendirmedir. Kanal ismi paylaşmanın yasak olup olmadığını bilmiyorum. )

Merhaba Technopat sakinleri bu konuyu açmamın nedeni hiçbir sey bilmeyenlerin bilgisayar toplaması. Youtube'da dolanırken bir adama rastladım. Adam bilgisayar toplama rehberleri çekiyor. Adamın sinir edici noktası bilgisayarlar hakkında hiçbir şey bilmemesi. Küfurbaz olması da cabası. Adam i3 işlemcinin GTX 1080 ile 10 yıl bütün oyunları açacağını söylüyor. Youteberlara hakaret ediyor. Everest kasaları öneriyor, Asus almayın, MSI almayın bunlar kazık marka diyor. Lütfen arkadaşların bu tür forumlara gelip bilgili insanlardan öneri ve tavsiye almasını istiyorum. Kanalın adı : Kolay video dersleri
(Bu bir reklam değildir bilgilendirmedir. Kanal ismi paylaşmanın yasak olup olmadığını bilmiyorum. )

Aynen öyle adama benchmark testleri attım sustu cevap vermiyor :D

Çok haklısın bu tür insanları Youtube'dan hatta internet aleminden uzak tutmak gerekiyor. Bir videosunda da Buğra Kazancı'nın topladığı sistem zoruna gitmiş herhalde. Sanane kardeşim adamın parası var toplar. İster Minecraft oynar ,ister başka oyun oynar. Adamın o bilgisayarı toplaması senin zararına mı? En uyuz olduğum insan tiplerinden biridir.

Ben de şimdi izledim bir videosunu. Adam hem 2500 TL'ye R7 250'li sistem topluyor, hem bu sistem 10 yıl götürür diyor, hem de eleştirenlere gerizekalı diyor. Neymiş efendim 6. nesil işlemci koymuşmuş, 10 sene götürürmüş. En kötüsü de bu adamı dinleyip, kanala abone olanlar var :(

Allah aşkına aşağıdaki yoruma baksanıza afedersiniz de bu çırak yani kanal'ın sahibi harbi gerizekalı, şuna bakar mısınız ya adam eleştiri yapmış küfür ediyor ?
Amacım kesinlikle reklam değil yanlış anlamayın lütfen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Allah aşkına aşağıdaki yoruma baksanıza afedersiniz de bu çırak yani kanal'ın sahibi harbi gerizekalı, şuna bakar mısınız ya adam eleştiri yapmış küfür ediyor ?
Amacım kesinlikle reklam değil yanlış anlamayın lütfen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

kvd.JPG

kvd2.JPG

Bu kanalı şikayet edelim arkadaşlar. Adam yaşından başından da utanmıyor. Kanalın hakkında kısmından Facebook'una baktım, Ata'mıza küfretmiş terbiyesiz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı