Önüne Gelenin Sistem Önermesi

Sistem önermeyi geçtim çok aboneli kişiler bile İOBİT ürünlerini öneriyor.

Bakınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 178393
Eki Görüntüle 178394
Bu kanalı şikayet edelim arkadaşlar. Adam yaşından başından da utanmıyor. Kanalın hakkında kısmından Facebook'una baktım, Ata'mıza küfretmiş terbiyesiz.
Dakika 9.00 adam 2000 fps veriyor demiş.

Sistem önermeyi geçtim çok aboneli kişiler bile İOBİT ürünlerini öneriyor.

Bakınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reklamın zararları.

Ben de şimdi izledim bir videosunu. Adam hem 2500 TL'ye R7 250'li sistem topluyor, hem bu sistem 10 yıl götürür diyor, hem de eleştirenlere gerizekalı diyor. Neymiş efendim 6. nesil işlemci koymuşmuş, 10 sene götürürmüş. En kötüsü de bu adamı dinleyip, kanala abone olanlar var :(

Bir de bilgili adamlara hakaret edenleri boğasım var arkadaş.

sunuda belirtiyim 6. nesil islemcilerin icinde ekran kartida var siz dusuk bir ekran karti alsaniz bile ekran kartina ek performans sagliyor yani oyunlarda hicbir sikinti cikmaz

diyor adam. Artık i7 6700K'nın yanına r9 370 takacağız ve HD Graphics ile R9 beraber çalışacak ve para cepte kalacak. Gözünüz aydın...

Bazı insanlara iyilik etmek istersin yanlış bildiği doğruları sen kendini yırtarcasına ispat etmeye kalktıkça o doğru bildiği yanlışlara daha sıkı sarılır. O yüzden bu tip kişileri gördüğünüzde birşeyleri ispatlamakta fazla ısrar etmeyin. Onlar ancak başlarına gelecek musibetle doğruları görsünler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı