theUNİVERSE
Femtopat
Daha fazla
Benim gözlemlediğim şöyle bir gerçek var, ön yargı denen bir olgu var ya, bunu kırmak gerçekten atomu parçalamaktan daha zor, ben belki çirkin biriydim gerçekten ve evet hissediyorum, çok iyi tenis oynardım, futbol oynardım, bazı arkadaşlar bana karşı olan ön yargıları kıracak duruma gelmişti ama şöyle bir şey hissettim güzellik denen olgu boşuna çıkmadı ortaya yani biz boşuna güzellik kelimesini kullanmıyoruz çünkü güzellik diye bir olgu var, çirkinlik diye de gerçekçi bir olgu var tıpkı güzellikte olduğu gibi, ben sonuca gelirsem şöyle bir şey keşfettim, evet çok iyi olabilirsin, yeteneklerin olabilir, insanları seven saygı duyan anlayışlı biri olabilirsin lakin eğer çirkinsen, ciddi olalım insana güzel gözükmüyorsan gerçekten yapacak bir şey yok, dürüstlük işte burada devreye giriyor, mesela bazı insanlar hiç tanımadığı birine güzel bakarken aslında hırsız kapkaççıdir belki o kişi ama insanlar güzel düşünüyor, peki tam tersi insanlara saygılı onları dinleyen, anlayan, karakterli birine ise neden kötü bakıyor olabilirler, çirkin olduğu için, yıllardır bu gerçeklikleri anlayıp hissetmem ve derinliğine kadar gömülmem sonucu işin içinden çıkamadım, hiç var olmamayı yillarda diledim, keşke olmasaydım dedim, yer yarilsa da içerisine girsem dedim, geçen konusmamizda evrene ait hissediyorsun kendini vs demiştin, kim hissetmez? Birçok insan evrenin ne olduğunu bile bilmezken dünyada 8 milyar insanın belki de birçoğu evrenle ilişkisi yok, bilgisi yok, anlamıyor, bilmek istemiyor belki de, tüm gerçeklik evrende saklı olduğu halde, hepimiz evrenin tozu olduğumuz halde ben istemez miyim kendimi evrenin parçası görmeye, isterim tabii ama tüm kötü ve negatif duygularım, yaşadığım olumsuz yaşantılarım kendimi evrene bile layık olmayan biri olarak gorduttu, ve evet kendimi hiçbir şeye layık olarak görmedim yıllardır, yaşadığım acıları o anki durumuyla hatırlamam ve tam anlamıyla hissetmem çok zor ama 1 dakika düşününce dünyanın en zor duygusu kişinin kendini hiçbir şeye layık olarak görmemesi diyebilirim sanırım acı duyguları yıllardır ve en güzel yıllarında yani ergenliginde ve gençliğinde yaşamış biri olarak.