Çözüldü Önyükleme esnasında Clover Bootloader'i gizlemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar. Dual boot gibi amacım yok. Sadece macOS Mojave kullanacağım. Clover boot loader BIOS post ekranından sonra geliyor ve Apple logosu ile sistem başlıyor. Aradaki clover kısmını nasıl gizleyebilirim ? Yani BIOS post ekranından hemen sonra Apple logolu başlangıç gelmesini istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Timeout kısmını 1 yapın ve kurulum yaptığınız diskin adını tam olarak yazın ve kaydedin.

Ekran Resmi 2018-11-28 16.18.38.png

Size gösterdiğim gibi yaptığınızdan emin misiniz ?
Hocam dediğim gibi Clover configrator ile yapınca ses gidiyor. Yani ses kext çalıştıracak satırları nedensizce siliyor.
Clover configrator olmadan kendim başardım. Clover configrator ile boş bir Config oluşturdum. Ardından default volume kısmına diskimi yazdım. Onun oluşturduğu metin değerlerini kendi Config'imde uygun yerlere yapıştırdım. Hem ses hem de otomatik yükleme çalışıyor. Sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı