R6 Liu Kang
Decapat
Daha fazla
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Malumunuz MSÜ 2023 sonuçlarının açıklanmasına da 1 gün kalmışken sizlerle bir konuyu konuşmak istiyorum. Ben normalde 90-100 arası TYT (bazı sınavlarda düşme veya artma da oluyor tabii ki) ve AYT de 45-55 civarı yapan biriyim ki son 1.5 ay kalmışken güzel bir program hazırladım o programla birlikte ilerleyerek 90-100 arası TYT'mi sabitlemek ve 65 net AYT yapmak istiyorum. Ancak 2 Nisanda olduğumuz MSÜ sınavında normalde bu tarz kolay sınavda denemelerde 100 net yapıyorken Türkçe de tamı tamına 10 tane soruyu sonradan değiştirdim ve 12.5 net gibi bir kayıp oldu bu bana. İlk kez böyle toplu büyük bir sınava girdim (12.sınıfım). Ama sınavda zerre heyecanlanma veya stres olmamıştı neden yaptığımı da bilmiyorum sonradan Türkçede cevap değiştirme olayını. Ve mezuna kalan arkadaşlar ya da genellikle hocalar sürekli MSÜ'de kaç sıralama yaparsanız genellikle TYT de o gelir diyor ben buna hem girenlerin sayısı farklı olacağı için hem de kendi hatamdan dolayı saçma bir net düşüşü yaşadığım için inanmıyorum ve daha yüksek yapıp normalde olduğu gibi 100 net yapacağıma inanıyorum ancak dershanedeki arkadaşlar her sınavı inanılmaz derece de takıyor ve beni de strese sokuyor. Siz bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz cevaplarsanız sevinirim.