ÖSYM fotoğrafındaki saçın farklı olması bir sorun çıkarır mı?

Aybars Dilsiz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2. kez açıyorum üzgünüm bazı yerlerde okudum almıyorlar diyorlar sınava 1.5 hafta falan kaldı benim saçım bayağı uzundu arkadan toplamıştım çekinirken şusn çok kısa tamamen kestim YKS'ye girerken bir sorun olur mu? Kimlik ve şusn ki halim çok benzemiyor.

Arkadaşlar 2. kez açıyorum üzgünüm bazı yerlerde okudum almıyorlar diyorlar sınava 1.5 hafta falan kaldı benim saçım bayağı uzundu arkadan toplamıştım çekinirken şusn çok kısa tamamen kestim YKS'ye girerken bir sorun olur mu? Kimlik ve şusn ki halim çok benzemiyor.
Sınava giriş belgeni çıkar kimliğide yanına al git.Kimse bişey diyemez neden sorarsan ben 2017 de çektirdiğim ortaokul fotosuyla girdim sınava geçen sene :D.O fotağrafların geçerlilik tarihi var ösym sayfasında yazar eğer güncelse dediğm gibi sorun olmaz.

Sınava giriş belgeni çıkar kimliğide yanına al git. Kimse bir şey diyemez neden sorarsan ben 2017 de çektirdiğim ortaokul fotosuyla girdim sınava geçen sene :D.o fotağrafların geçerlilik tarihi var ÖSYM sayfasında yazar eğer güncelse dediğm gibi sorun olmaz.

Evet güncel 3 ay önce değiştirdim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı