ÖSYM sonuç datası izlemek mümkün müdür?

Jovian

Hectopat
1629934815736.png

Sizce bu arkadaş doğru mu söylüyor izlemek mümkün mü? Yapılıyorsa nasıl yapılıyor?

Bu tarz kişilere itibar etmeyiniz.

Devlet verisini çalmak suçtur. Yapacak olsa bile enayi gibi Twitter'dan duyurmaz bunu.

Arkadaş veri çalmaktan bahsetmemiş. Verileri izlemekten, duyurusu yapılmadan öğrenmeyi kastetmiş.

Web sayfasındaki değişiklikleri takip eden eklentiler var. Bu eklentilerle sınav sonuçları direkt anasayfaya eklenmeden haberdar olmak mümkün. 2014-2015 yılında ÖSYM sonuçları duyurmadan önce sayfaya duyuru şablonunu eklemişti ve sonradan editlemişti, duyurulmadan 1-2 saat önce haberimiz oldu diyebilirim. :D

@LastPlayer, Zaten sınav sonuçları ya bu hafta içerisinde ya da en geç önümüzdeki hafta içerisinde açıklanır. Tweetlerine ben de baktım, boş boş sallamış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben ikna oldum şahsen.

ÖSYM açıklamasından sonra bu balon da patladı :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı