Lelasx Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #1 ÖSYM sitesindeki eski sonuçlarımız sildirebiliyor muyuz? Ben eski sonuçlarımı görmek istemiyorum, yapılıyorsa nasıl yapılıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2025
ÖSYM sitesindeki eski sonuçlarımız sildirebiliyor muyuz? Ben eski sonuçlarımı görmek istemiyorum, yapılıyorsa nasıl yapılıyor?
Çözüm Katalonyayaslm 13 Mayıs 2025 Lelasx dedi: ÖSYM sitesindeki eski sonuçlarımız sildirebiliyor muyuz? Ben eski sonuçlarımı görmek istemiyorum, yapılıyorsa nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, şu anda ÖSYM (ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi) üzerinden eski sınav sonuçlarını tamamen sildirmek mümkün değildir.
Lelasx dedi: ÖSYM sitesindeki eski sonuçlarımız sildirebiliyor muyuz? Ben eski sonuçlarımı görmek istemiyorum, yapılıyorsa nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, şu anda ÖSYM (ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi) üzerinden eski sınav sonuçlarını tamamen sildirmek mümkün değildir.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 13 Mayıs 2025 #2 Lelasx dedi: ÖSYM sitesindeki eski sonuçlarımız sildirebiliyor muyuz? Ben eski sonuçlarımı görmek istemiyorum, yapılıyorsa nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, şu anda ÖSYM (ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi) üzerinden eski sınav sonuçlarını tamamen sildirmek mümkün değildir. Artı 0 Eksi Çözüm
Lelasx dedi: ÖSYM sitesindeki eski sonuçlarımız sildirebiliyor muyuz? Ben eski sonuçlarımı görmek istemiyorum, yapılıyorsa nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, şu anda ÖSYM (ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi) üzerinden eski sınav sonuçlarını tamamen sildirmek mümkün değildir.