- Makaleler
- 2
Ben kalisto mudur nedir onun hayranıydım.
Hooop burası lucha dragons trübini karşı tarafa lütfen.
Ben kalisto mudur nedir onun hayranıydım.
Evet, vardı ama artık geçti. Oyunda raporlayabilirdiniz.İnşallah hocam. Yalnız GeForce Now ile giriyorum, o yüzden biraz kötü oynayabilirim. Hocam oyun ile ilgili bir şey soracağım size. Ben geçen maça girdim (2.maçımdı) daha ilk turda bizim adam geldi beni öldürdü. Üstelik yetmezmiş gibi sonraki turda beni birlik olup attılar. Bunu raporlama şansım var mı?
Evet, vardı ama artık geçti. Oyunda raporlayabilirdiniz.
Ubisoft Support üzerinden bakabilirsiniz. Rapor seçeneği var mı emin değilim.Ne yalan söyleyeyim, raporlayamadan oyundan attılar.
Ubisoft Support üzerinden bakabilirsiniz. Rapor seçeneği var mı emin değilim.
Evet.Olsun, geçti artık. Zaten oyunu keşfetmek için girmiştim. Bu arada fotoğrafınız Doc değil mi?
Gel birlikte keşfedelim hocam. Elim kolum tutmuyor benim de zorla turnuvaya soktularOlsun, geçti artık. Zaten oyunu keşfetmek için girmiştim. Bu arada fotoğrafınız Doc değil mi?
Vallaha o nasıl el kol tutmamayısa artık... Maçı taşıyorsunuz zaten kaç killerle. Ben killi bile zor alıyorum. Sizin el kol tutmuyorsa benim el kol yok demektir.Gel birlikte keşfedelim hocam. Elim kolum tutmuyor benim de zorla turnuvaya soktular![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.