Öz güven eksikliği

Sadece Technopat Sosyal kullanıyorum.

Bizim bu yıl rehberlik öğretmeni okula yeni gelince beni çağırdı yanına tanışmaya gittim odasında onla bile doğru düzgün konuşamadım.

Kapının önünde dururken bir şey oluyor hemen vazgeçiyorum olmuyor.
Vazgeçersen böyle yaşamaya devam edeceksin o zaman. Sudan korkan biri suya girmeden su korkusundan kurtulabilir mi veya yükseklikten korkan biri bunun üstüne gitmeden bu korkudan kurtulabilir mi? Hayır.

Kendini iyi ifade edebiliorsun denemekten çekinmemelisin diğer insanlardan bir farkın olmadığını biliyorsun bunu aşmak kolay olacak senin için sadece denemekten çekiniyorsun.

K

Kendini iyi ifade edebiliorsun denemekten çekinmemelisin diğer insanlardan bir farkın olmadığını biliyorsun bunu aşmak kolay olacak senin için sadece denemekten çekiniyorsun.

Kendimi iyi ifade edemiyorum zaten konuşurken sürekli duraksıyorum bu yüzden konuşmam anlaşılmıyor.
Şöyle deyim yapacağın düşünmemek fazla kafaya takma direk ne yapmak istiyorsan git ve akışına sal.

Zaten bende kafamda ne söyleyeceğimi tasarlıyorum hep ama söyleyemiyorum.

K

Kendimi iyi ifade edemiyorum zaten konuşurken sürekli duraksıyorum bu yüzden konuşmam anlaşılmıyor.

Zaten bende kafamda ne söyleyeceğimi tasarlıyorum hep ama söyleyemiyorum.
Bence bir şekilde psikolağa veya ailenize durumun ciddiliğini anlatmanız lazım yaşınız ilerledikten sonra psikolağa gittiğinizde çok geç olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı