Çözüldü Özel gücü olan taşların toplandığı oyun nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TRRexus

Centipat
Katılım
15 Ocak 2023
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba. Ben zamanında bir adet oyun oynamıştım ancak adını bilmiyorum. Oyun hatırladım kadarıyla birkaç tane özel gücü olan taşları toplayıp savaşı durdurmaktı ve bu taşlar tek başına veya beraber kullanabiliyordunuz ancak bu taşların süreleri vardı. Pek bir şey hatırlamıyorum hatırladığım şeylerden birisi bir boss idi bu bossun sırtında 2 adet tüpü vardı. Elinde de bir adet elektrik silahı bizim onu öldürme şeklimiz ise bu taşları kullanarak onun zayıf noktasını (tüpleri) bulup imha etmekti, bu oyunu hatırlayan var mı?
 
Shadow The Hedgehog Oyunu olmasın o diyecem de gerçi Shadowun GUN'un ARK'ya baskın yaptığını ve Robotnik'in torunu Maria Robotnik'i vurarak onu öldürdüğünü gördü ve olaylar biraz farklılaştı gibi ama silah ta kullanıyor gerçi bu sanırım o oyun olması gerekiyor.
Black Arms'ın lideri Black Doom, Shadow ile iletişime geçer ve ona Kaos Zümrütlerini kendisine getirme konusunda verilen eski bir sözü anlatiyor. Black Doom'un adını bilmesi karşısında şaşkına dönen Shadow, geçmişini öğrenmek için Kaos Zümrütlerini ariyor.
Görevler tamamlandıkça Shadow geçmişi hakkında daha fazla şey öğrenir ve anılarını yeniden kazanıyor bunlardan da yola çıkarsak Gerçi tüp yoktu chaos bost yapıyordu(hatırladığım kadarıyla) sanırım bahsettiğin oyun shadow tatcist mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı