Özel Harekat Phantom iadesi nasıl yapılır?

322269

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2020
Mesajlar
877
Çözümler
15
Arkadaşlar selamlar. Şu an çok sinirliyim. Birisi hesabıma girip VP'mi harcamış, oyuna girmiş ve özel harekat Phantom almış. 4100VP'm vardı, şu an 2500 civarı VP'm var. Ne yapmalıyım? Yoru'nun Tarağı için çekmiştim VP'yi.
 
Hocam endişenizin eşya iadesinden daha çok, hesabınız ele geçirilmiş bunun üzerine olması lazım sanki.

Ticket atın. İlk önce bir hesabınızı kurtarın da... Bunu iade edince yeniden alınabilir yani sonuçta korumasız bir hesabınız var.
 
Silahı hiç kullanmamış ve geliştirmediyse iade edebilirsiniz. Geliştirilmiş ve kullanılmış ürünlerin yanında da iade butonu olacaktır ancak bu eşyalar iade edildiğinde iade işlemi başarısız olacaktır.
Kullanılmamış yanlış bilgi olmuş. Birçok skini birkaç defa rekabetçi oynadıktan sonra iade ettim. Belli bir süre içerisinde eğer Radyanit ile geliştirilmemiş ise iade edilebilir.
 
Kullanılmamış yanlış bilgi olmuş. Bir çok skini bir kaç defa rekabetçi oynadıktan sonra iade ettim. Belli bir süre içerisinde eğer radyanit ile geliştirilmemiş ise iade edilebilir.
Yanlış bilgi değil. Riot Games'in kendi internet sitesinde belirttiği şeyi söylüyorum. Dileyenler girip bakabilirler.

VALORANT - Oyun İçi İçerikleri İade Etmek

kaplamaiadesi.PNG
 
Yanlış bilgi değil. Riot Games'in kendi internet sitesinde belirttiği şeyi söylüyorum. Dileyenler girip bakabilirler.

VALORANT - Oyun İçi İçerikleri İade Etmek

Eki Görüntüle 1305830
Bende karşılaştığım durumu söylüyorum gece pazarında Asil Odin alıp geliştirmeden 2 rekabetçi oyun oynayıp iade işlemini gerçekleştirdim ve bu 2 gün önce yaşandı. Bunun gibi geçmişte bir çok skin iadesinde bulundum. Eğer set alınmış veya geliştirme yapılmış ise iade almıyorlar.

En azından benim tecrüben bu yönde.
 
Hocam 11.37 de almışlar. Arkadaşlarımdan biri olsa hepsi okulda olur. Bende okuldayım o zamanlar. Şifreyi değiştirdim ticket atacağım şimdi. Ne yazmalıyım?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı