Muayne ücretini girişte ödüyorsunuz, farklı bir bölüme aktarırsa, ayrıca bir 1500TL daha ödersiniz. Kontrol randevusu ücretsiz oluyor genelde, onu hastaneden öğrenebilirsiniz. Onun dışında serum, kan tahlili zart, zurt bunların hepsi ücretli.Kbb için özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Ücretler 1500 TL imiş. Bu ücreti tek seferlik mi ödeyeceğiz acaba yoksa belirli bir süresi var mı kontrol için vesaire?
Kontrol randevusu ne oluyor? Ben farklı bir yerde özele gittiğimde kulağımı temizleyip ek ücret almıştılar. Yine aynısını yaparlar mı?Muayne ücretini girişte ödüyorsunuz, farklı bir bölüme aktarırsa, ayrıca bir 1500TL daha ödersiniz. Kontrol randevusu ücretsiz oluyor genelde, onu hastaneden öğrenebilirsiniz. Onun dışında serum, kan tahlili zart, zurt bunların hepsi ücretli.
Doktor gerek görürse, sizi tekrar randevuya çağırıyor. Kontrol etmek için.Kontrol randevusu ne oluyor? Ben farklı bir yerde özele gittiğimde kulağımı temizleyip ek ücret almıştılar. Yine aynısını yaparlar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.