Özel lise önerisi

teferruax

Decapat
Katılım
30 Aralık 2021
Mesajlar
147
Yer
İstanbul, Türkiye
Merhaba, İstanbul'da yaşıyorum ve özel bir liseye gitmek istiyorum. Gideceğim liseye de aslında evde oturup, kafama göre takılıp yine de yok yazılmayacağım ve sınavlara girmediğim halde notlarımın iyi olarak girileceği bir yer istiyorum. Öneriniz var mı? Neresi olabilir?

Sebebi ise şu; Amerika'ya değişim öğrencisi olarak gideceğim bu yüzden istiyorum.
 
Herhangi bir özel lise olabilir hepsi dediğiniz şekilde yönetiliyor.
 
Özel liseden tam ne anladığını anlamış değilim ama.

Ne bekliyorsunuz siz onu anlamış değilim evde oturuyum çay kahve dizi keyfi yapıyım onlarca insan zorunlu olarak gidiyor böyle saçma şey mi olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Özel liseden tam ne anladığını anlamış değilim ama.

Ne bekliyorsunuz siz onu anlamış değilim evde oturuyum çay kahve dizi keyfi yapayım onlarca insan zorunlu olarak gidiyor böyle saçma şey mi olur?

Coğrafya kaderdir. Ailemden değil kendimden kazanıyorum parayı, internetten para kazanıyorum. Sen de yap, sen de kazan. Neden okula çalışayım bir de?

Değişim ogrencisi olacaksaniz neden Amerika gibi iğrenç bir topluma gitmek istiyorsunuz? Avrupa varken hem de.

Avrupa'da bulundum daha önce, Amerika çok daha güzel. Özelikle Kaliforniya'daki lise ortamı, spora verdikleri önem vs. Şahsen ÖSYM'de TOEFL gibi sınavlara para verip not almak ve Amerika'dan bir liseye burs başvurusu yapmayı da düşünüyorum ama kararsızım, en rahat hangisiyle giderim diye bakıyorum. Maksat çok vaktimi almasın, hızlıca gideyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı