Çözüldü Özel lisede sınavdan 33 almak yüzünden kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hamilt0n

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar. 8. sınıfı 91 ortalama ile bitirdim ve LGS'den 320 puan aldım. Ailem bu sene beni özel liseye gönderdi. Şu an sınav
dönemindeyim. 2 gün önce edebiyat sınavı olduk ve 33 almışım. (geçen sene devletteydim ve 80 almıştım)konuşma ve dinleme sınavlarından 100 alsam sınıfı geçer miyim? Ve galiba edebiyat notuna proje ve sözlüde etkiliyormuş. Böyle bir şey varsa proje alıp sınıfı geçer miyim? Okuldan geleli 2 saat oldu hâla aklımda ve beni strese soktu.

Çözüm
Tek notla kalmazsınız. Diğer sınav var ve sözlü notları da önemli, onlar da en az sınav kadar etkiliyor hatta doğrudan sınav kadar etkiliyor, hepsi birer not ediyor ve dört not verildiğini varsayalım. Dört notun toplamı 200 ve üzeri olursa dersi geçmiş sayılırsın Türk Dili ve Edebiyatı'nın geçme notunda değişiklik olmadıysa eğer. En son 50 idi diye hatırlıyorum. Sürekli değişiklik olduğu için akılda tutmak zor oluyor.
Bahsettiğiniz gibi diğer notlar bir hayli yüksek olacaksa, ortalamanız ellinin üzerinde olacaktır, haliyle de dersi geçmiş olacaksınız.

Selamlar. 8. sınıfı 91 ortalama ile bitirdim ve LGS'den 320 puan aldım. Ailem bu sene beni özel liseye gönderdi. Şu an sınav
Dönemindeyim. 2 gün önce edebiyat sınavı olduk ve 33 almışım. (geçen sene devletteydim ve 80 almıştım)konuşma ve dinleme sınavlarından 100 alsam sınıfı geçer miyim? Ve galiba edebiyat notuna proje ve sözlüde etkiliyormuş. Böyle bir şey varsa proje alıp sınıfı geçer miyim? Okuldan geleli 2 saat oldu hâla aklımda ve beni strese soktu.

Özel okulda sınıfta kaldırtmazlar maksimum teşekkür belgesi alırsın

Selamlar. 8. sınıfı 91 ortalama ile bitirdim ve LGS'den 320 puan aldım. Ailem bu sene beni özel liseye gönderdi. Şu an sınav.
Dönemindeyim. 2 gün önce edebiyat sınavı olduk ve 33 almışım. (geçen sene devletteydim ve 80 almıştım)konuşma ve dinleme sınavlarından 100 alsam sınıfı geçer miyim? Ve galiba edebiyat notuna proje ve sözlüde etkiliyormuş. Böyle bir şey varsa proje alıp sınıfı geçer miyim? Okuldan geleli 2 saat oldu hâla aklımda ve beni strese soktu.

12. sınıfta matematikten 2 alan biri olarak söylüyorum. Hiçbir şey olmaz rahat ol.

dönemindeyim. 2 gün önce edebiyat sınavı olduk ve 33 almışım. (geçen sene devletteydim ve 80 almıştım)konuşma ve dinleme sınavlarından 100 alsam sınıfı geçer miyim? Ve galiba edebiyat notuna proje ve sözlüde etkiliyormuş. Böyle bir şey varsa proje alıp sınıfı geçer miyim? Okuldan geleli 2 saat oldu hâla aklımda ve beni strese soktu.
Bende özeldeyim merak etme geçen sene matematikte 59-34 gibi berbat notlar almıştım ama hoca 90-95 verip geçirmişti beni ve takdir almıştım sende geçersin özel okulda bırakmazlar seni takma strese de girme rahat ol.

Bende özeldeyim merak etme geçen sene matematikte 59-34 gibi berbat notlar almıştım ama hoca 90-95 verip geçirmişti beni ve takdir almıştım sende geçersin özel okulda bırakmazlar seni takma strese de girme rahat ol.

Abi tekrardan teşekkürler bir sorum daha olacaktı. Geçme notuna sözlü notu ve proje dahil mi? Bir de özel okulda proje alınıyor değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı