Özel mesaj gönderme sınırı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Enes ERGÜN

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce bir şey fark ettim. Özel mesaj gönderme sınırı 200'den 500'e çekilmiş, neden oldu acaba? :) Merak ettim.

Konu açmadan soru soranlar arttıysa yapmış olabilirler.

Forumun amacı bir bilgiden bir kişi değil binlerce kişinin yararlanması. Siz bu güne kadar forumda bir reklam gördünüz mü? Veya herhangi bir linke tıklamak istediğinizde sizi zorla üye yapmaya çalıştılar mı? Size bu mesajı beğenin de Google indexlesin diyen hiç oldu mu? Technopat'ın amacı bilgi vermek. Bilgiden kişiyi değil kişileri yararlandırmak. Bu yüzden özel mesaj sınırları çok yerinde bir davranış.

Özel mesaj sadece ''Recep Abi falanca ekran kartı nasıl alınır mı? Şu oyundan kaç fps alırım?'' Değildir ustam en azından benim için. Örneğin bu konuyu açmadan önce bir yetkiliye danışmak fikir almak ve sonrasında amacımız olan binlerce kişiye faydalı olmak için kullanılabilir özel mesaj.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel mesaj nasıl faydalı olabilir ki? Biri soru sordu cevabını tüm kullanıcılara mı yollıycaz? Recep Baltaş'ın profil fotoğrafının altın da bile soru soruyorlar. Özel mesajları siz düşünün.

Amaçsız ve faydasız özel mesaj atan kişiler engellenebilir diye düşünüyorum 500 mesaj biraz fazla olmuş sadece ondan bahsediyorum.

Bakın burada forumun üye listesi var. Üye Listesi - Technopat Forum Kullanıcıların mesaj sayılarına bakar mısınız? Bu mesaj sınırı çok yerinde bir uygulama. Gün geçtikçe göreceksiniz ki bazı şahsiyetler telefonların konuşulduğu konuya bilgisayarın da ki sorunu yazıyor. Sorunumu hallediyim de çıkıyım diyen insan çok var. İnsanların konu açmaya üşenirken özel mesajı yararlı ve dozunda kullanacağına inanmıyorum.

Burada o şahsiyetleri savunmak veya yargılamak için açılmış bir konu yok. Demek istediğim her şey dozunda bırakılmalı. Şuan kayıtlı üyeler arasında 200 ile 500 mesaj aralığında yaklaşık 20 kullanıcı var. Bu demek oluyor ki bu aralıktaki her kullanıcı günde 2 özel mesaj atsa bir yetkiliye (bu durum abartı mı oldu az mı oldu bilmiyorum) 40 mesajın önüne geçmek oluyor. Başka bir şey değil. 200 barajı yerinde olduğunu düşünüyorum. Gereksiz mesaj atıp rahatsızlık verenlerin özel mesaj atma durumu kaldırılsın veya bir süreliğine engellensin. Çok daha güzel olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı