Özel okul mu, devlet okulu mu?

2. sınıftan beri özele gidiyorum şahsen özel daha iyi. Sınıfta kalma yok, notları minimum 70 veriyorlar, öğretmenler ve arkadaş ortamı iyi.
 
Selam arkadaşlar,
Ben özel bir lisenin fen lisesinde burslu bir şekilde senede 15 bin verecek şekilde okuyorum fakat okulun ilgisizliği, öğrencilerin disiplinsizliği, öğretmenlerinin niteliksizliği beni okuldan ve dersten soğutuyorlar. Ben de puanımın yettiği şehirdeki en yüksek 2. fen lisesine gitmeyi planlıyorum ve bugün gidip müdürle ve müdür yardımcısıyla bizzat konuştum. Söyledikleri benim kafama yattı ve bana hoş göründü. Zaten yemek sıkıntısı da yokmuş yemekhanesi varmış o konuda da bir sorun yok. Sizin görüşlerinizi de almak istedim. Buyurunuz…
Ah be kardeşim paran varsa devleti düşünme bile , gel sana lise 2'de olan biri olarak anlatayım, Ortaokul 7'ye kadar devlette okudum. Sonrasında ailem 8. sınıfı iyi yapıp LGS'de başarılı olmam için özel bir okula verdi. LGS Geldi çattı , ne oldu girmedim LGS'ye zamanın virüsünden ve kronik hastalığımdan dolayı girmemiştim. Lise 1 oldu , özel okul öyle birseydi gittiğin zaman devlet okuluna geçme isteğin pek kalmıyor , kendine vakit ayırabiliyorsun eğer çok ağır bir özel okula gitmiyorsan. Özel okulların iki çeşidi var, para ver geç ve para ver eğitim al şekli. Eğer notların iyi değilse geç özele takır tukur sınava git gel. Eğer notların iyisi düşünmeden devlete git. Ordaki ortam hiçbiryerde yoktur.
 
2. sınıftan beri özele gidiyorum şahsen özel daha iyi. Sınıfta kalma yok, notları minimum 70 veriyorlar, öğretmenler ve arkadaş ortamı iyi.
Notları yüksek verince özel daha mı iyi olmuş oluyor? Kendinizi kandırmaya devam edersiniz öyle. Ondan sonra ileride bir şey bilmeden mezun olursunuz.
 
Ah be kardeşim paran varsa devleti düşünme bile, gel sana lise 2'de olan biri olarak anlatayım, ortaokul 7'ye kadar devlette okudum. Sonrasında ailem 8. sınıfı iyi yapıp LGS'de başarılı olmam için özel bir okula verdi. LGS geldi çattı, ne oldu girmedim LGS'ye zamanın virüsünden ve kronik hastalığımdan dolayı girmemiştim. Lise 1 oldu, özel okul öyle bir şeydi gittiğin zaman devlet okuluna geçme isteğin pek kalmıyor, kendine vakit ayırabiliyorsun eğer çok ağır bir özel okula gitmiyorsan. Özel okulların iki çeşidi var, para ver geç ve para ver eğitim al şekli. Eğer notların iyi değilse geç özele takır tukur sınava git gel. Eğer notların iyisi düşünmeden devlete git. Oradaki ortam hiçbir yerde yoktur.

Notlardan yana bir problemim yok abi zaten sözel derslerin notları çok düşük geliyordu onları yükselttiler zaten seneye 11. sınıfım sözel derslerin yazılısına girmeyeceğim o yüzden kafam rahat.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı