Özel oyunlar için PS4 alınır mı?

Sueqraa

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Harry Potter'a tapıyorum.
Selamlar, halihazırda Xbox Series S kullanıcısıyım, sorunum da yok aslında, tüm ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılıyor. Ancak son zamanlarda para biriktirip 2.el bir PS4 alarak özel oyunları oynama düşüncesi aklımda dolaşıyor. Sizce sadece özel oyunlar için PS4 alınır mı? Alacak olursam muhtemelen yılsonuna doğru alırım, sizce o zamana kadar PS4'lerin 2.el fiyatları artar mı? Şu an 1700TL'ye bulunabiliyorlar, sizce fiyatlarda bir düşüş söz konusu olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, halihazırda Xbox Series S kullanıcısıyım, sorunum da yok aslında, tüm ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılıyor. Ancak son zamanlarda para biriktirip 2.el bir PS4 alarak özel oyunları oynama düşüncesi aklımda dolaşıyor. Sizce sadece özel oyunlar için PS4 alınır mı? Alacak olursam muhtemelen yılsonuna doğru alırım, sizce o zamana kadar PS4'lerin 2.el fiyatları artar mı? Şu an 1700TL'ye bulunabiliyorlar, sizce fiyatlarda bir düşüş söz konusu olur mu?
1700 liraya bulduysan ne mutlu sana. Almanı tavsiye ederim. God of War, TLOU, Spider-Man ve Uncharted serisi herkesin mutlaka oynaması gereken oyunlardır.
Dostum artık özel oyun kalmadı. Birkaç yıl içinde birçoğu PS4 oyunu PC'ye gelecektir.
Popüler olan seriler zor gelir. Uncharted 4 bile 5 sene öncenin oyunu daha yeni geldi PC tarafına. God of War, Spider-Man, TLOU gibi oyunlar içinde çok bekleriz daha PC tarafı için.

Dostum artık özel oyun kalmadı. Birkaç yıl içinde birçoğu PS4 oyunu PC'ye gelecektir.
Şöyle söyleyeyim, hem o oyunları kaldıracak bir bilgisayarım yok, hem de birkaç yıl beklemek yerine o zamana kadar PS4'deki sevebileceğim tüm özel oyunları bitirebilirim diye düşünüyorum.
1700 TL'ye PS4 varsa iyiymiş gerçeten şaşırtıcı. Fat önermem Slim kasa bakın.

Hepsi fat kasa ne yazık ki, Slim modelleri genelde 2000-2300TL gibi fiyatlara satılıyor, o parayı vermekte istemiyorum açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı