Okunur da özel üniversite deyince bina üniversite de var köklü üniversite de var.
Neden okunmasın okunur tabii. Yatay geçiş yaparsın devlete. Burs kesilme durumlarına bak üniversitenin sitesinden. Bazı üniversiteler ortalama sınırı koyuyor o sınırın aşağısında olursa bursun kesilir. Bazı özel üniversiteler bilerek öğrencileri aşırı derecede zorluyor ortalaması düşsün de bursu kesilsin diye.
Gayet okunur. Özel üniversite diye hor görmek mantıksız olur. Hele ki kendi şehrindeyse tadından yenmez.
Hocam inan bilmiyorum. Elektrik okuyup bir yandan ikinci üniversite sınavsız bilgisayar programcılıgı okuyabilirsin iki diploman olurÖzelde bilgisayar programcılığı ile elektrik arasında kaldım. Hocam.
Hocam sizce bilgisayar programcılığı mı elektrik mi? 2 yıllık bölüm okuyup yurt dışına transfer olmak istiyorum.
Hangi üniversite olduğu çok önemli bir etken.
Elektrik kesinlikle.Özelde bilgisayar programcılığı ile elektrik arasında kaldım. Hocam.
Hocam sizce bilgisayar programcılığı mı elektrik mi? 2 yıllık bölüm okuyup yurt dışına transfer olmak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.