Özel üniversitelere gelecek zam çok etkili olur mu?

Arkadaşım inan ki 30-40-50 k verip 2 yıllık okuyamam civcanım el vermez. Maddi durumum çok da uygun değil.
Keşke 40-50 ile kalsa 1 yıl sonra yine zam gelecek. Toplam 40, en fazla 50 öderiz diyordum ama 2 yıl için toplam 70 ödemiş olacağım. 🥹 Bunlar bildiğin ticarethane.
 
Keşke 40-50 ile kalsa 1 yıl sonra yine zam gelecek. Toplam 40, en fazla 50 öderiz diyordum ama 2 yıl için toplam 70 ödemiş olacağım. 🥹 bunlar bildiğin ticarethane.

Peki bu duruma ne önerirsiniz? Mezuna kalmayı düşünmüyorum hiçbir şekilde başka bir şehirde okumayı istiyorum ama büyük bir riskmiş gibi geliyor.
 
@burwak58 aynı durumdayız ılk 100 k ya gırecegıme emınım ama ıstedgım üni tutmayacak yıgılma olacagından o kadar emınım kı bu sebeple umudum yok son güne kadar yırtınıp aıleye rezıl olmamak lazım özeller cok pahalı 30k olan şey bu sene 60k olur sonbahara dogru daha da artacak doların 30 u bulmasıyla mecburen 1 yıl daha calıcaz neden calısamdın lan it derseniz zaten okumak ıstemıyordum son 3 ayda hazırlandım şimdide yazılım okumak istıyorum
 
@burwak58 aynı durumdayız ılk 100K'ya gırecegıme emınım ama istediğim üniversite tutmayacak yıgılma olacagından o kadar emınım kı bu sebeple umudum yok son güne kadar yırtınıp aıleye rezıl olmamak lazım özeller cok pahalı 30k olan şey bu sene 60k olur sonbahara dogru daha da artacak doların 30'u bulmasıyla mecburen 1 yıl daha calıcaz neden calısamdın lan it derseniz zaten okumak ıstemıyordum son 3 ayda hazırlandım şimdi de yazılım okumak istıyorum.

Ben kesinlikle mezuna kalmayacağım. Bu psikolojiyi 1 yıl daha kaldıramam. Kendi ilim olmazsa, şehir dışında okuyacağım.
 

Geri
Yukarı