Özelleştirilmiş Pollux 3T-10 nasıl?

opakss

Hectopat
Anakart hakkında kafamda sorular var. Güçlü bir anakart olmasının yanın da BIOS sisteminin kötü olduğunu söyleyenler var. Anakart hakkında forumlar da bilgi edindim sorun yaşayan nadir ama BIOS seçenekleri hakkında şikayetçi olanlar var. Ben şimdi yeni sistem alacağım için sadece Windows kurucağım. Yani Update falan benlik değil.

sizden anakart hakkında bilgi edinmek istiyorum.
+
Özelleştirdiğim sistem nasıl sıkıntı yaşıyacak herhangi bir durum söz konusu mu?

RAM CL değeri 15 bence gayet iyi. Ayrıca çift kanal alacağım.

Özelleştirme; Crucial Ballistix 8 GB 3000MHz (X2) Samsung 860 Evo 250GB

Toplam: 4.536₺

Güzel özelleştirme yapmışsın ancak 860 Evo pahalı kalıyor bence. Zaten düşük bütçeli bir sistem o yüzden F/P olmalı. SSD'siz şekilde alıp bunu ekle. 480 GB olmuş oluyor üstelik.
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaparım.
Anakart hakkında bilginiz var mı?

İyi deniyor ancak kullanma deneyimim olmadı.
Biostar karışık olduğu için ben fena cazdım sistemden. Aynı yükseltmelere bu sisteme yaptım bu sisteme yorumunuz nedir?

Biostar karışık olduğu için ben fena cazdım sistemden. Aynı yükseltmelere bu sisteme yaptım bu sisteme yorumunuz nedir?

1650 Super'den 1650'ye geçilmez. Ayrıca 10100F Ryzen 3 3100'den daha iyi bir işlemci. Eğer Pollux 3T-10 sisteminin anakartından şüpheleniyorsanız Asus Prime alın. Fiyatları neredeyse aynı. Pollux 3AN gereksiz olur.
Edit : Biostar çok kötü bir marka değil, belki bir Asus değil ama çok sıkıntı çıkaracığını zannetmiyorum.

1650 Super'den 1650'ye geçilmez. Ayrıca 10100F Ryzen 3 3100'den daha iyi bir işlemci. Eğer Pollux 3T-10 sisteminin anakartından şüpheleniyorsanız Asus Prime alın. Fiyatları neredeyse aynı. Pollux 3AN gereksiz olur.
Edit : Biostar çok kötü bir marka değil, belki bir Asus değil ama çok sıkıntı çıkaracığını zannetmiyorum.
Asus Prime stokta yok dostum evet işlemci olarak intel daha güçlü ama diğer sistemde Ekran kartını da yükseltmek zorunda kaldım. Amd sistemlerde yükseltme daha kolay oluyor diye biliyorum.

Palit Gtx1650Super
Ram 8x2 Crucial Ballistix 3000MHz
Samsung 860EVO 250GB

4.789₺ Yapıyor.

Asus Prime stokta yok dostum evet işlemci olarak intel daha güçlü ama diğer sistemde Ekran kartını da yükseltmek zorunda kaldım. Amd sistemlerde yükseltme daha kolay oluyor diye biliyorum.

Palit Gtx1650Super
Ram 8x2 Crucial Ballistix 3000MHz
Samsung 860EVO 250GB

4.789₺ Yapıyor.
Anakartı iptal edip başka bir siteden alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı