Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #1 Selam, şu an arkadaşımın bilgisayarı bozuldu RAM ve işlemcisi gözükmüyor sağ tıklayıp bilgisayar özelliği deyince. Ve hiçbir program açılmıyor bunu nasıl çözerim?
Selam, şu an arkadaşımın bilgisayarı bozuldu RAM ve işlemcisi gözükmüyor sağ tıklayıp bilgisayar özelliği deyince. Ve hiçbir program açılmıyor bunu nasıl çözerim?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.999 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2022 #2 Görüntü ekler misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #3 DarKSaGaa dedi: Görüntü ekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hiç bir şeyi açamıyor windows 10 kendi sıfırlama aracını kullan dedik o bile açılmıyor denetim masasında bir öğeye tıklayınca açılmıyor. Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: Görüntü ekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hiç bir şeyi açamıyor windows 10 kendi sıfırlama aracını kullan dedik o bile açılmıyor denetim masasında bir öğeye tıklayınca açılmıyor.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.999 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2022 #4 Windows+R yapıp "çalıştır"ı açın. Çalıştırda "cmd" yazıp "enter" tuşuna basın. Çıkan cmd penceresine "SFC /SCANNOW" yazıp enter'a basın. (" İşaretini belirtmek için yazdım) Akabinde sistemi yeniden başlatın. Artı -1 Eksi
Windows+R yapıp "çalıştır"ı açın. Çalıştırda "cmd" yazıp "enter" tuşuna basın. Çıkan cmd penceresine "SFC /SCANNOW" yazıp enter'a basın. (" İşaretini belirtmek için yazdım) Akabinde sistemi yeniden başlatın.
KS KS Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #5 DarKSaGaa dedi: Windows+R yapıp "çalıştır"ı açın. Çalıştırda "cmd" yazıp "enter" tuşuna basın. Çıkan cmd penceresine "SFC /SCANNOW" yazıp enter'a basın. (" İşaretini belirtmek için yazdım) Akabinde sistemi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... CMD de açılmıyor. Şu an hala şaşkınız büyük ihtimalle bir virüs girdi. Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: Windows+R yapıp "çalıştır"ı açın. Çalıştırda "cmd" yazıp "enter" tuşuna basın. Çıkan cmd penceresine "SFC /SCANNOW" yazıp enter'a basın. (" İşaretini belirtmek için yazdım) Akabinde sistemi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... CMD de açılmıyor. Şu an hala şaşkınız büyük ihtimalle bir virüs girdi.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.999 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2022 #6 C:\Windows\System32 içine girin CMD'yi bulup üzerine gelin, akabinde sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" seçeneğine basın. Artı 0 Eksi
C:\Windows\System32 içine girin CMD'yi bulup üzerine gelin, akabinde sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" seçeneğine basın.
KS KS Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #7 DarKSaGaa dedi: C:\Windows\System32 içine girin CMD'yi bulup üzerine gelin, akabinde sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" seçeneğine basın. Genişletmek için tıkla... Klasörlere de izin yok vakit ayırdığın için çok teşekkürler format attıracağız. Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: C:\Windows\System32 içine girin CMD'yi bulup üzerine gelin, akabinde sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" seçeneğine basın. Genişletmek için tıkla... Klasörlere de izin yok vakit ayırdığın için çok teşekkürler format attıracağız.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.999 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2022 #8 Acı Rakı dedi: Klasörlere de izin yok. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yani format şart o zaman. Virüs bulaştırılmış sanırım. Artı 0 Eksi
Acı Rakı dedi: Klasörlere de izin yok. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yani format şart o zaman. Virüs bulaştırılmış sanırım.
KS KS Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #9 DarKSaGaa dedi: Temiz kurulum yani format şart o zaman. Virüs bulaştırılmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal. Çünkü bu sorunu araştırdım ve bulamadım bir kaynak yüksek ihtimal sağlam bir virüs yemiş. Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: Temiz kurulum yani format şart o zaman. Virüs bulaştırılmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal. Çünkü bu sorunu araştırdım ve bulamadım bir kaynak yüksek ihtimal sağlam bir virüs yemiş.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.999 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2022 #10 Acı Rakı dedi: Büyük ihtimal. Çünkü bu sorunu araştırdım ve bulamadım bir kaynak yüksek ihtimal sağlam bir virüs yemiş. Genişletmek için tıkla... Format attıktan sonra sonucu paylaşın. Artı 0 Eksi
Acı Rakı dedi: Büyük ihtimal. Çünkü bu sorunu araştırdım ve bulamadım bir kaynak yüksek ihtimal sağlam bir virüs yemiş. Genişletmek için tıkla... Format attıktan sonra sonucu paylaşın.