Hiç bir şeyi açamıyor windows 10 kendi sıfırlama aracını kullan dedik o bile açılmıyor denetim masasında bir öğeye tıklayınca açılmıyor.Görüntü ekler misiniz?
CMD de açılmıyor. Şu an hala şaşkınız büyük ihtimalle bir virüs girdi.Windows+R yapıp "çalıştır"ı açın. Çalıştırda "cmd" yazıp "enter" tuşuna basın.
Çıkan cmd penceresine "SFC /SCANNOW" yazıp enter'a basın. (" İşaretini belirtmek için yazdım)
Akabinde sistemi yeniden başlatın.
Klasörlere de izin yok vakit ayırdığın için çok teşekkürler format attıracağız.C:\Windows\System32 içine girin CMD'yi bulup üzerine gelin, akabinde sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" seçeneğine basın.
Temiz kurulum yani format şart o zaman. Virüs bulaştırılmış sanırım.Klasörlere de izin yok.
Büyük ihtimal. Çünkü bu sorunu araştırdım ve bulamadım bir kaynak yüksek ihtimal sağlam bir virüs yemiş.Temiz kurulum yani format şart o zaman. Virüs bulaştırılmış sanırım.
Format attıktan sonra sonucu paylaşın.Büyük ihtimal. Çünkü bu sorunu araştırdım ve bulamadım bir kaynak yüksek ihtimal sağlam bir virüs yemiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.